De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaasbare LED cube

Maak uw zwemfeest onvergetelijk met onze opblaasbare LED cube!

Het gebeurd tegenwoordig steeds vaker. Tijdens de prachtig mooie zomerse dagen, mag een mooi feestje natuurlijk niet ontbreken! Een feestje hier, en een feestje daar. Zo gaat dat voortaan. Albufeira , Mallorca of Blanes, overal is de jeugd te vinden! Deze plaatsen staan natuulijk bekend om hun grootse feesten. En natuurlijk ook de vetste poolparty’s! Voor een pool party in de avond is deze opblaasbare LED cube een echte sfeermaker! Deze geeft licht en drijft over het prachtige water! Er is keuze tussen wit licht of tussen allerlei verschillende wisselende kleuren.

Er zijn natuurlijk nog meer feestartikelen naast onze Opblaasbare LED cube!

Een leuke sfeer creëren is natuurlijk erg leuk, maar enorm lastig. Dat proberen wij bij De Horeca Bazaar voor uw een stuk makkelijk er te maken! Dit doen wij door een enorm breed assortiment in feestartikelen aan te bieden! Zo hebben wij onder andere nog meer inflatables op onze site! Ook kunt u gebruik maken van onze LED ijsblokjes! Deze ‘’ijsblokjes’’ geven licht wanneer ze in aanraken komen met een vloeibare substantie. Dit geeft een enorm vet effect in de drankjes van alle feestartikelen! Ook zijn de witte LED waxinelichtjes een populair artikelen in combinatie met deze led cubes.

Al onze feestartikelen tegen een enorm lage prijs!

Naast ons brede assortiment bieden wij ook nog eens over al onze producten de laagste prijsgarantie! Een sfeer creëren is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens goedkoper! Dit kan door de manier van inkoop die wij hanteren, wij kopen onze producten grootschalig in bij de directe bron. Hierdoor zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Hierdoor besparen wij deze kosten waardoor we meer terug kunnen geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders alsnog een van onze artikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijzen aan!

Nog 81 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2685
9.1
2685 Beoordelingen
"Top
Snelle levering, zeer tevreden."
7.97