De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaasbare LED bal

Zorg voor de perfecte sfeer met onze opblaasbare LED cube!

Deze opblaasbare LED cube is ideaal voor een zwemfeest! Deze LED cube kunt u opblazen en neerleggen in het water. De hele avond zal dit net een extraatje geven aan uw feest! De feestscene gaat tegenwoordig steeds verder en verder. Als maar groter en groter. Maar hoe kunt u daar nu eigenlijk het beste op inspelen?

De opblaasbare LED cube is het perfecte voorbeeld van een gave sfeer!

Vandaag de dag is er altijd en overal wel een feest te vinden. Het feest zelf is natuurlijk al enorm vet, maar voor de meeste feestvierder helaas niet meer genoeg. De muziek en de omgeving wekt niet meer genoeg prikkels om het feest als onvergetelijk te ervaren. En De Horeca Bazaar wilt er juist voor zorgen dat dit wel gebeurt! Hier kunnen wij voor zorgen door het enorm brede assortiment wat wij u bieden! In ons assortiment hebben wij genoeg artikelen die ervoor zorgen dat de feestbeesten uw feest als onvergetelijk zullen ervaren!

Zo hebben wij naast de opblaasbare LED cube ook veel meer andere LED producten. Zo hebben wij LED foam sticks in ons assortiment! Deze hebben wij in enorm veel verschillende kleuren, deze zijn perfect om uit te delen bij aanvang voor uw evenement! Deze vinden de feestbeesten gegarandeerd leuk, en zijn perfect voor de aftermovie! Als mensen de sfeer zien op de aftermovie zullen ze direct spijt hebben dat ze er niet bij waren! Al helemaal met de witte ballonnen van 60cm.

Opblaasbare LED cube met de laagste prijsgarantie!

Een leuk sfeertje creëren moet in de kosten natuurlijk ook te overzien zijn, daarom bieden wij over al onze producten de laagste prijsgarantie! Wij kopen al onze producten grootschalig in, hierdoor creëren wij enorme schaalvoordelen. Door deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven in de prijs aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders een van onze artikelen alsnog tegen een vaste lagere prijs? Laat het ons weten, dan passen wij direct de prijs aan!

Nog 15 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
8.05