De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaasbare dierenstick tijger - 110cm

Zorg voor één grote beestenboel op je festival met deze opblaas tijger stick!

Nederland wordt ook wel het festival land genoemd. Dit is niet voor niks, Nederland heeft genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar een goed feestje. Dit betekend ook dat festivals enorm veel concurrentie ervaren en zich genoeg moeten onderscheiden om aan genoeg gasten te komen. Dit wordt vaak gedaan op basis van muntprijzen of andere deals. Maar waar je als organisatie eigenlijk op moet scoren is op de beleving van een festival. Dit blijft bij bezoekers namelijk het langste hangen, een ervaring. Deze ervaring is relatief goedkoop en makkelijk vorm te geven. Een voorbeeld hiervan zijn deze opblaas dieren sticks! Deze worden vaak in het publiek gegooid om de gasten te vermaken. Daarnaast zorgen ze voor prachtige foto's!

Opblaas tijger stick

Deze opblaas tijger stick is zoals hierboven al vernoemd een prachtige toevoeging voor op je festival. Naast dat het er enorm leuk en grappig uit ziet als heel het publiek met een opblaas dieren stick in zijn hand staat, geeft het ook nog eens een significante toevoeging aan je gast. Namelijk: een herinnering die zij nooit meer zullen vergeten.Dit is wat je wilt creëren met je festival en wat zorgt voor terugkerende bezoekers. Door middel van deze simpele toevoeging met de opblaas dieren sticks, haal je ontzettend veel voordeel er uit. Naast de opblaas dieren sticks kan je nog meer beleving creëren door middel van confetti en foamsticks!

De Horeca Bazaar en hun opblaas dieren sticks

Wij bieden onze klanten altijd een paar basis beloftes bij elke bestelling. Dat je sowieso de laagste prijs op het internet op je product hebt, je je producten enorm snel geleverd krijgt en dat we uitstekende service leveren. Al deze beloftes nemen we enorm serieus. Wanneer bijvoorbeeld een klant de zelfde opblaas tijger stick ergens anders goedkoper ziet, passen wij de prijs direct aan en matchen we het verschil. Heb je vragen over deze opblaas tijger stick? Neem dan gerust contact met ons op!

Nog 1295 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.89