De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaasbare dierenstick giraffe - 110cm

Super gaaf voor in het publiek van een festival!

We zijn in een tijd waar het weinig meer uit maakt wat voor weer het buiten is of wat voor invloed het klimaat heeft op festivals. Zowel in de zomer als in de winter zijn er festivals met duizenden bezoekers. En deze bezoekers zijn de afgelopen jaren aardig verwend, want de keuze tussen festivals is enorm! Je kan als festival dus niet meer een dj neer zetten met een bar en verwachten dat het storm loopt. Je moet je onderscheiden. En dat kun je perfect doen met de opblaasartikelen van De Horeca Bazaar. Zoals deze opblaas dieren stick in de vorm van een Giraffe!

Opblaas dieren sticks in het publiek


Deze opblaas sticks zijn er dus om je als evenement te kunnen onderscheiden en je gasten de beste ervaring te bieden. Terwijl je de beste hitjes draait vanuit je de dj booth moet je het publiek zoveel mogelijk weten te vermaken. Een tip van ons is dan ook om deze opblaas dieren sticks in het publiek te gooien! Bedenk hoe vet de foto's en video's zullen zijn voor je aftermovie. Vaak zorgen deze dieren sticks en andere inflatables. Ook weer voor meer foto's onder de gasten zelf. Dit bevorderd weer je zichtbaarheid op de social media kanalen.Kortom: Wij zien alleen maar voordelen aan deze prachtige giraffe dieren stick!

Opblaas dieren sticks kopen bij De Horeca Bazaar


Wanneer je al vaker hebt geshopt bij ons dan is het je vast al bekend dat wij al onze klanten de laagste prijsgarantie bieden. Dit doen wij op al onze artikelen! Dus ook op deze opblaas giraffe stick! Wanneer je bij ons een product in je winkelmandje stopt dan weet je zeker dat je hier de beste deal op het internet voor hebt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je opblaas stick zo snel mogelijk bij jou in huis is. Zo snel zelfs, dat wanneer je vóór 18:00 besteld, deze de volgende dag al geleverd wordt! En als laatst zorgen we er ook nog voor dat we je de best mogelijke klanten service bieden. Wanneer jij niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet.

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."