De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaas dolfijn

Opblaasbare dieren zijn de nieuwste feestartikelen voor events!

Opblaasdieren, strandballen en andere inflatables zijn niet meer weg te denken van de sfeerfotos op festivals en evenementen. Waar sfeermakers als ballonnen, confetti shooters, led foam sticks en andere belevingsproducten al sinds jaar en dag bekend zijn bij de festivalganger, daar zijn de inflatables een relatief nieuw fenomeen in de festival scene. De populariteit van de inflatables is echter enorm!

Opblaas dolfijn en andere opblaasdieren als feestartikel

Waar de opblaasdolfijn tot een aantal jaar terug enkel werd gebruikt als leuk extraatje in het zwembad, daar is het beeld van deze inflatable voor de festivalganger drastisch verandert. Wanneer wij denken aan opblaasdieren, strandballen en andere inflatables, dan denken we aan een enorm feest, vette DJs en een uitzinnig publiek waar deze opblaasbare feestartikelen overheen worden gegooid! We denken aan zonnige dagen op een enorm festival. Dat is waar de opblaasdieren en strandballen tegenwoordig voornamelijk voor gebruikt worden!
Deze "ïnflatable-rage" is gestart met een DJ die erg veel bezig was met de show rondom zijn draaien. Dit is uiteindelijk de pionier geweest op het gebied van de inflatable gekte. Inmiddels is er geen festival te bekennen waar de opblaasdieren, strandballen en andere inflatables je niet om de oren vliegen!

Opblaas dolfijn als feestdecoratie

Naast festivals maken ook horecagelegenheden gretig gebruik van bijvoorbeeld deze opblaashaai. Zo dienen ze vaak als feestdecoratie tijdens bijvoorbeeld een Hawaii themafeest! Tijdens een dergelijk themafeest wordt de opblaas dolfijn bijvoorbeeld aan het plafond gehangen en mega strandballen staan buiten bij de entree. Op deze manier dienen onze inflatables als goedkope feestdecoratie die ook nog eens extra tintje meegeven aan het thema van de avond!

Opblaasbare dolfijn, strandbal en alle andere inflatables tegen de laagste prijs!

Deze opblaasbare dolfijn bieden wij aan, zoals u van ons gewend bent, met de garantie op de laagste prijs! Al onze feestartikelen, opblaasdieren en strandballen importeren wij direct en zeer grootschalig vanuit de fabriek. Op deze manier importeren wij de opblaasdieren zonder dat er een dure tussenhandelaar tussen zit. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat wij marges overhouden die wij terug kunnen geven aan u, de klant.
Een bijkomend voordeel is dat wij onze opblaasbare dieren en strandballen dusdanig grootschalig inkopen, dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Dat geldt dus ook voor deze opblaasbare haai. Uw opblaasdolfijn voor 18:00 uur vandaag kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"