De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze opblaas noodle - 178cm

De feestartikelen voor festivals en evenementen!

Festivals zijn steeds populairder geworden, discotheken verdwijnen steeds meer en daar komen grootse festivals voor terug. In Nederland zie je het nog niet zo heel vaak maar in het buitenland zijn pool party's en beach party's al extreem populair. Maar in zwembaden en zeeën is het evenement nogal moeilijk aan te kleden. Zo kun je geen foamsticks of confettishooters gebruiken in het water. Wat dan wel vraag je je misschien af? Deze mega grote noodles! hartstikke leuk om uit te delen aan het publiek! Zo krijg je net wat meer sfeer. Net zoals met onze Opblaas krokodil en 50cm strandbal!

Mega noodles voor de laagste prijs van Nederland!

Deze mega grote noodles zijn verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland! dit komt omdat wij direct zaken doen met de fabrikant. We kopen het hier grootschalig bij in en importeren het. Door de grootschalige inkoop wordt de stukprijs van een feestartikel veel goedkoper dan oorspronkelijk. Daarbij zorgt een grote voorraad ook weer voor een snelle levering omdat dit niet snel uitverkocht raakt.

Slechts 27 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.2