De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Groene opblaas noodle - 178cm

Zorg voor de ultieme festival beleving met de goedkoopste mega noodles!

Hoe krijg je dat echte zomerse gevoel op een festival? Met inflatables! Niks is vetter dan het beeld van opblaas artikelen surfend over een grote crowd met verschillende confetti kanonnen die afgaan! Vaak heb je bij dit soort feesten alleen opblaasdieren of strandballen, breid dat assortiment uit met deze super grote opblaas noodle. Deze trekt pas echt de aandacht met een lengte van 178cm! Zorg jij voor dit ultieme beeld? Stuur ons even een fotootje toe, wij zijn erg benieuwd! Net zoals met onze Opblaaskrokodil en 107cm strandbal

Mega noodles met de laagste prijs garantie!

Zoals je gewend bent van De Horeca Bazaar bieden wij jou de beste kwaliteit met de laagste prijs van Nederland. Doordat wij geen tussenhandelaren in onze bedrijfskolom hebben zitten, kunnen deze ook niet de prijs opdrijven. Dit zorgt ervoor dat producten van de fabriek rechtstreeks naar ons geïmporteerd worden en daarna gelijk weer door naar jou! Zo kunnen wij jou de laagste prijs aanbieden!

Nog 42 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.2