De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Blauwe opblaas noodle - 178cm

Voeg sfeer toe aan je festival met deze opblaasbare mega noodle!

Ooit in een zwembad gelegen met een opblaasbare mega noodle? Nee? Dat dachten we al! Wij ook niet namelijk. Maar wat we wel vaak genoeg meemaken is dat de opblaas mega noodle het publiek in wordt gegooid op festivals een feesten. En nee, niet alleen op van die kleine onbekende festivals, maar ook op mega festivals worden mega noodles gebruikt! Kijk maar op de tweede foto, 7th Sunday met super gave foto's! Deze opblaasbare mega noodles worden vaak in combinatie met bijvoorbeeld foamsticks en andere inflatables gebruikt om de sfeer op te krikken op festivals. Volg het voorbeeld van 7th Sunday en bestel de mega noodles vandaag nog!

Mega noodles kopen bij De Horeca Bazaar

Deze mega noodle krijg jij voor de aller beste prijs die er op internet te krijgen is. De Horeca Bazaar biedt namelijk de laagste prijsgarantie aan. Dat wilt zeggen dat wanneer je de mega noodle ergens anders goedkoper ziet, dat je bij ons de mega noodle voor het zelfde bedrag krijgt en wij onze prijs aanpassen. En naast dat we je de beste prijs beloven, streven wij ook naar een perfect klantenservice! En dat blijkt uit onze reviews met een cijfer boven de 9 met ruim 2000 reacties.

Nog 360 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.2