De Horeca Bazaar

Luchtbed - Pizza

Opblaasbaar pizza luchtbed van Intex

Om maar te beginnen met het feit dat pizza het meest verkochte gerecht is op festivals, kunnen we er gewoon niet omheen. (Bijna) iedereen houdt van pizza! Naast dat we pizza natuurlijk vinden in de supermarkt en alle pizzeria’s, is pizza ook een ontzettend bekend beeld wat gebruikt wordt op alles wat je maar kan bedenken, van t-shirts tot… luchtbedden! Om lekker op te chillen in het water of als feestartikel, een artikel met meerdere functies!

Een pizza luchtbed met je vrienden!


Dit pizzapunt luchtbed is niet zomaar een luchtbed. Maar kan omgetoverd worden tot een hele pizza! Als je namelijk meerdere van deze pizza luchtbedden hebt kun je ze aan elkaar knopen de touwtjes die aan het luchtbed zitten. Zo hoef je niet één luchtbed met elkaar te delen en kun je ook nog eens samen chillen op het water!

Een pizza luchtbed op jouw evenement!


Het kan niet gek genoeg met de opblaas artikelen; hoe gekker hoe beter! Zo is dit pizza luchtbed een van de hardlopers onder de luchtbedden. De opvallende en zeer realistische pizza print zorgen voor een fantastisch product.

Pizza luchtbed tegen de laagste prijs!


Wij kopen het pizza luchtbed direct in bij Intex, de fabrikant. Op deze manier creëren we schaalvoordelen bij inkoop en kunnen we dit pizza luchtbed leveren tegen de laagste prijs van de Benelux. Een bijkomend voordeel is dat we het luchtbed altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Vandaag het pizza luchtbed bestellen, morgen al bij je in huis!
Opblaasbaar inflatables kopen, pizza Pizza inflatable pizza goedkoop
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."