De Horeca Bazaar

Luchtbed - Ananas

Opblaasartikelen zijn het perfecte product voor een ultieme beleving!

Opblaasbaar inflatables kopen, ananas ananas drijfmat
Als je aan een ananas denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de zon, zee en strand, oftewel aan de zomer. Als wij aan de zomer denken, dan denken we aan festivals! Gelukkig is onze opblaas ananas een perfecte combinatie met festivals. Want misschien denk je, hoezo een opblaas ananas op een festival? Lees dan snel verder!

opblaas ananas als feestartikel!


Op festivals kom je voortaan de gekste dingen tegen, er worden van allerlei soorten producten de mensenmassa ingegooid en het regent confetti. Hier zijn wij bij De Horeca Bazaar natuurlijk helemaal op voorbereid. Om maar te beginnen met dé sfeermakers; de led foam sticks natuurlijk. Deze party gadgets zijn razend populair en kunnen zelfs bestickerd worden met het logo of tekst voor een echt merchandise artikel. Daarnaast niet te vergeten de confetti kanonnen in alle soorten en maten.
Maar om terug te komen op de ananas inflatable, door deze het publiek in te gooien creëer je een echte sfeerbeleving voor je bezoekers. Daarnaast verhoog je de kans dat jouw evenement gedeeld wordt op social media omdat deze ananas inflatables natuurlijk een perfect foto accessoire zijn!

De ananas inflatable tegen de laagste prijs!


Een opblaasbaar ananas luchtbed vind je alleen bij ons voor de laagste prijs van Nederland en België! Daarnaast is het ananas luchtbed ook nog eens van een super kwaliteit en krijg je bij het ananas luchtbed ook een reparatie kit, mocht er een gaatje in komen kun je hem nog gebruiken!
1 10 1801
9.1
1801 Beoordelingen
"Super webshop
Snelle levering"