De Horeca Bazaar

Shotglaasjes geel - 2,5cl

Gele kunststof shotglaasjes 2,5cl met de allerlaagste prijsgarantie!

Shotglaasjes geel 2,5cl Shotglaasjes geel 2,5cl kopen
Shotglaasjes worden meer en meer gebruikt. Het doen van shotjes in horecagelegenheden is razend populair en verspreidt zich enorm snel. Dat is ook te merken aan het aantal verschillende soorten shotjes dat er op de markt komt; dit groeit exponentieel! Tegenwoordig zijn onze shotglaasjes niet alleen te vinden in de horeca, ook festivals starten met een eigen borrelbarretje. Ook zijn onze hardplastic shotglaasjes zeer geschikt als merchandise!

Wie gebruiken deze gele hard plastic shotglaasjes?

Het doen van shotjes en dus het gebruik van shotglaasjes is de afgelopen 5-10 jaar enorm toegenomen. Deze hardplastic shotglaasjes werden als eerste gebruikt in horecagelegenheden, kroegen en barren. Shotjes zijn voor de uitbater van een horecagelegenheid een mooie toevoeging op de omzet; het zijn bijproducten. Gasten zullen er geen biertje of wijntje minder door drinken. In Nederland (en in het buitenland) zijn er zelfs heuse shotjesbarren geopend! Na de snelle opkomst van de festivalwereld, zien we dat ook zij de potentie van shotjes in zijn gaan zien. Op festivals en andere muziekevenementen zien we steeds vaker een shotjesbar op zichzelf. Nogmaals; het is vaak extra omzet die zo'n barretje kan genereren. Als laatste worden onze shotglaasjes meer en meer ingezet als marketing instrument kijk hiervoor bij onze bedrukte shotglaasjes. De shotglaasjes worden dan bedrukt met logo of merknaam en worden vervolgens uitgedeeld aan (potentiële) relaties. Vaak zien we dat de shotglaasjes dan aan een lint of keycord worden gehangen.

Waarom zijn juist deze shotglaasjes zo populair?

Deze shotglaasjes, in de vorm van een bierpulletje, zijn veruit de meest populaire shotglaasjes in ons assortiment. Heet fraaie design in combinatie met de haast onbreekbare plasticsoort (polycarbonaat) zorgt ervoor dat dit type shotglaasje garant staat voor een efficiënte bedrijfsvoering; de shotglaasjes gaan meerdere avonden mooi en zijn ook nog eens fraai voor het oog. Daarnaast is de inhoud van deze gele shotglaasjes 2,5cl. Dit is kleiner dan het gemiddelde shotglas waardoor je minder drank per shotje schenkt, echter lijkt het shotglaasje dezelfde grootte te hebben als andere shotglaasjes. Geel iets te fel? Ga dan voor onze mooie shotglaasjes transparant - 2,5cl.

Goedkope gele shotglaasjes bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar biedt een ruim assortiment aan shotglaasjes aan, van zacht plastic shotglaasjes tot onbreekbare shotglazen. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen; wij bieden ze aan met de garantie op de laagste prijs. Hoe kunnen wij dat doen? Simpel! Wij kopen al onze shotglaasjes direct in bij de fabrikant, dit doen we enorm grootschalig. Op deze manier creëren we dubbele schaalvoordelen waardoor we deze marge weer terug kunnen geven aan onze klanten, aan u dus. Vindt u deze gele shotglaasjes elders goedkoper? Laat het ons weten en wij passen direct onze prijzen aan! Uw shotglaasjes kopen voor vandaag 16:00 uur = de volgende dag in huis!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"
Ook iets voor jou?
Shotglaasjes wit 2,5cl

Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes van 2,5cl; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,35
Per stuk
Shotglaasjes oranje 2,5cl

Shotglaasjes oranje - 2,5cl

Toffe oranje shotglaasjes 2,5cl gemaakt van stevig kunststof genaamd polycarbonaat waardoor ze onbreekbaar zijn! Ideaal voor in de horeca.

Vanaf
0,35
Per stuk
Shotglaasjes groen 2,5cl

Shotglaasjes groen - 2,5cl

Bestel deze kunststof groene shotglaasjes 2,5cl op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Vanaf
0,35
Per stuk