De Horeca Bazaar

Plastic shotglaasjes 2/4cl

Plastic wegwerp shotglazen voor eenmalig gebruik op ieder feestje!

Plastic shotglaasjes 4cl Plastic shotglaasjes 4cl kopen Goedkope plastic shotglaasjes 4cl
Vanwege de steeds maar toenemende populariteit van het borrelen, is ook de keus tussen verschillende soorten shotglaasjes en borrelglazen toegenomen. Shotglaasjes heb je in iedere vorm, kleur en maat. Ook tussen de plastic shotglaasjes die wij bij De Horeca Bazaar voeren zitten nog grote verschillen. Zo hebben we de polycarbonaat borrelglaasjes, dit zijn zeer hard plastic borrelglaasjes die bijna onverwoestbaar zijn. Daarentegen zijn dit de zacht plastic shotglaasjes; ook wel wegwerp shotglaasjes of disposable shotglaasjes genoemd. De naam zegt eigenlijk al genoeg; deze borrelglazen worden voornamelijk ingezet voor eenmalig gebruik. Deze wegwerp plastic shotglaasjes worden echter zeer breed ingezet; van discotheken tot bruiloften en van privé festivals tot horecagelegenheden. Deze plastic borrelglazen zijn gemaakt van PP materiaal en daardoor ook volledig transparant. Dit plastic shotglas heeft een schenkmaat van 4cl en, wanneer tot de nok gevuld, een maximale inhoud van 5cl. Zorg dat u de shotglaasjes in huis heeft om uw event tot een absoluut succes te maken!

Plastic shotglaasjes voor een economisch verantwoorde bedrijfsvoering

Wij bieden al onze feestartikelen en party benodigdheden aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dit zeggen we niet alleen, dit garanderen we! Mocht u onze feestartikelen of shotglazen elders tegenkomen voor een vaste lagere prijs, dan passen wij onze prijzen direct aan en u ontvangt de producten uiteraard voor deze lagere prijs. Buiten het feit dat wij onze shotglaasjes aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland, is dit shotglas zelf ook erg goed voor een efficiënte bedrijfsvoering. Deze wegwerp plastic shotglaasjes zijn dusdanig goedkoop dat eenmalig gebruik geen probleem is. Hierdoor heeft u geen zorgen om breuk tijdens uw event of feest. De staffelkorting welke De Horeca Bazaar toepast op de plastic shotglaasjes zorgt ervoor dat u nog goedkoper uit kan zijn! Zoekt u naar een bedrukte variant? Neem dan eens een kijkje tussen onze bedrukte shotglaasjes
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk