De Horeca Bazaar

Keycord bedrukken met shotglas

Bedrukte keycord met shotglas, de perfecte giveaway om uw evenement te beginnen!

  • Mogelijk te leveren met plastic buckle
  • Full color
  • De keycord is voorzien van een karabijnhaak
  • Professionele kwaliteit
  • Gegarandeerd de laagste prijs, elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan

De populariteit van festivals neemt enorm toe. Niet alleen festivals, ook het uitgaansleven wordt steeds intensiever. Donderdag studentenavond, vrijdag avond toch nog even de stad in en zaterdagavond is de echte stapavond! Hier is natuurlijk makkelijk op in te spelen. Shotjes, shotjes en nog meer shotjes, het wordt een heel fenomeen in Nederland. Iedereen kent het, en wilt het. ‘’Kom jongens, we gaan shotten!’’. Dit wordt iedere stapavond wel geschreeuwd binnen een vriendengroep. Door te zorgen dat uw onderneming blijft hangen bij de jeugd is het leuk om een klein presentje mee te geven aan de feestgangers.

Meer naamsbekendheid met een shotglas aan een bedrukte keycord!

Een klein presentje is makkelijk uit te delen maar laat eigenlijk altijd een goede indruk achter. Als er shotjes worden besteld kan je in plaats van de shotglazen innemen, ze weggeven! Hang de shotglazen om de nek door middel van de bedrukte keycord. Deze nemen ze de gehele stapavond mee. Bedruk de keycord met uw slogan of logo en uw onderneming zal de gehele in het hoofd zitten bij de feestgangers! Naast de keycords hebben wij nog meer artikelen waarmee u uw onderneming kan promoten. Zo hebben wij ook bedrukte trucker caps of bedrukte zonnebrillen in ons assortiment. Hierdoor laat u een fenomenale indruk achter bij de gasten!

Laagste prijsgarantie vindt u bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar kan u de laagste prijsgarantie bieden! Dit komt door de manier van handelen die wij hanteren. Door onze producten direct bij de producent in te kopen zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in de prijs aan onze klanten! Ziet u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Keycord bedrukken met shotglas
Keycord bedrukken met shotglas
Keycord bedrukken met shotglas kopen
Keycord bedrukken met shotglas kopen
Goedkope Keycord bedrukken met shotglas
Goedkope Keycord bedrukken met shotglas

Wij gebruiken cookies