De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Red cups - Oranje

Goedkope oranje red cups voor een Hollands tintje!

De American red cups zijn typisch Amerikaans. Je zal de cups heus wel kennen van de Amerikaanse films waarbij veel gefeest en gedronken wordt. Denk hierbij aan films zoals Project X, Scary Movie en American Pie. De trend is vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland. De American red cups kunnen worden gebruikt voor bedrijfsfeestjes, studentenfeesten, barbecues en noem maar op. Ze zijn niet meer te missen op de red cups fissa's. De American red cups in de kleur oranje dragen bij aan de Amerikaanse trend maar dan in een Nederlands jasje. Uitermate geschikt voor Koningsdag, wanneer het elftal wint, maar ze zijn ook gewoon heel mooi en uniek! Ga daarna feestend de avond in met de oranje foam sticks!

American red cups VS. Hollandse party cups

De American red cups zijn nu ook beschikbaar in de kleur oranje. Deze dragen bij een aan feestje met een Hollandse sfeer. De plastic bekers kunnen gebruikt worden voor beerpong, dat zeker een toevoeging is aan ieder (thema) feestje. Natuurlijk kan je je Hollands themafeestje nog meer beleving geven met onze oranje vlaggetjes!

Goedkoper ga je deze oranje party cups niet vinden!

De Horeca Bazaar kan de goedkoopste prijzen aanbieden omdat we de producten bij de directe bron inkopen. Deze vaste lagen prijzen voor feestartikelen zorgen ervoor dat je een goedkoop een feestje kan organiseren vol beleving. Zie je deze oranje party cups toch nog ergens anders goedkoper? Laat het ons dan direct weten, dan passen we de prijs aan. Wanneer je de oranje American red cups voor 18:00 besteld, zijn ze morgen bij je thuis! (NL&BE)

Nog 517 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
2.96