De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Red cups - Blauw

Bestel je blauwe red cups op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

De 'American red cup' is ontstaan, zoals de naam het al zegt, in Amerika. Er werden feestjes gehouden waar veel minderjaren aanwezig waren. Doordat de red cups niet doorzichtig waren, maar rood, zagen mensen niet dat er alcohol in zat. Sinds die tijd zijn de rode plastic bekers een grote trend geworden en overgewaaid naar onder andere Nederland. Wij bieden de oorspronkelijke rode American red cups aan, maar we hebben ze ook in meerdere kleuren zoals de American red cups zwart en de American red cups oranje!

Beerpongen? Dat kan niet zonder deze party cups!

De American red cups blauw zijn uitermate geschikt voor beerpong! De rode plastic bekers die we ook in meerdere kleuren aanbieden, zorgen voor een spectaculaire wedstrijd! Het beerpongen is bedacht door Amerikaanse studenten in het plaatsje New Hampshire. Het spel is ontstaan vanuit verschillende drankspelletjes en is bedacht doordat de studenten zich verveelden. Door de jaren heen is het spel steeds populairder geworden en zijn er zelfs kampioenschappen waar je aan mee kan doen! Als je daarvoor wilt oefenen dan kan dat gemakkelijk op verjaardagen of thema feesten want daar wordt het spel gebruikelijk gespeeld.

Goedkope American party cups bestellen bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar Importeert vrijwel al haar feestartikelen direct bij de bron. Door de grote hoeveelheden importproducten creeeren we schaalvoordelen, die we graag met onze klanten delen. Zo bieden we voor onze feestartikelen altijd de laagste prijs garantie en leveren we alles direct uit voorraad. Dat betekent; heb je vandaag voor 18:00 besteld? Dan zijn ze de volgende dag al in huis (NL & BE).

Slechts 702 set in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2841
9.1
2841 Beoordelingen
"Prima spul
Eenden zijn tot nu toe prima"
2.96