De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof wijnglazen - 46cl - Transparant

Dit luxe polycarbonaat drinkglas geeft meteen een andere indruk dan een normaal wijnglas. Het polycarbonaat heeft een prachtig en chic ontwerp!

Een lekker wijntje drinken op een heerlijke zomerse dag, dat wil toch iedereen? Bij De Horeca Bazaar zouden we niks ander willen doen. Of het nou op een terras is, achter in de tuin of op een festival wij krijgen er geen genoeg van. Wat vooral op festivals en evenementen een belangrijke rol speelt is het milieu beleid. Wegwerpplastic verdwijnt en is vanaf 2021 zelfs verboden. De Horeca Bazaar wil graag meewerken aan een beter milieu en aan geen rondslingerend plastic in de natuur of zee. Vandaar onze polycarbonaat wijnglazen!

Onbreekbare polycarbonaat glazen

Polycarbonaat is een materiaal wat niet kapot te krijgen is! Het is een soort hardplastic. Je kunt het laten vallen en er op gaan staan, kapot gaat het niet. Dit zorgt ervoor dat je de polycarbonaat wijnglazen vaker kan gebruiken. Hierdoor voorkom je dus zeeën aan wegwerpplastic en het is ook nog eens een nuttige investering voor je bedrijf omdat je ze niet na één keer weer weg hoeft te gooien. Zelfs voor chique restaurants of clubs is het een goede uitkomst. Het ziet er net zo mooi uit als glas en kan dus niet kapot vallen. Een typische win-win situatie dus!

Het brede assortiment van De Horeca Bazaar

Naast ons ruime aanbod in polycarbonaat heeft De Horeca Bazaar nog veel meer in huis om jouw evenement helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan onze “confettikanonnen” die voor een prachtig effect zorgen. Deze confetti regen in combinatie met onze “LED foamsticks” zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers van je evenement!

Slechts 729 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2474
9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"
3.84