De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof longdrinkglazen - 20cl - Frosted

Kunststof longdrink glas met een frosted uitstraling voor een summer feeling! Laagste prijsgarantie!

Het longdrink drink glas van De Horeca Bazaar is een van de vele nieuwe toevoegingen aan het assortiment. De polycarbonaat glazen collectie is toegevoegd vanwege de enorme populariteit op de luxere evenementen. Het is op de luxe evenementen belangrijk dat ook de kunststof glazen een goede uitstraling hebben. Natuurlijk is het ook veel beter voor het milieu om onbreekbare, en daardoor herbruikbare, plastic bekers te gebruiken.
Onze hardplastic glazen zijn ook zeer populair voor bij u thuis op het terras of tijdens een tuinfeestje. Waar onze prachtige glow sticks ook een absolute topper zijn!

Onbreekbare longdrink glazen met de laagste prijsgarantie!


De polycarbonaat drinkbekers zijn her te gebruiken en zullen dus niet op het evenementen terrein worden achtergelaten, voor de organisatie is dit erg voordelig vanwege een verzorgde uitstraling en weinig rommel om naar om te hoeven kijken. De drinkbekers zijn gemaakt van polycarbonaat en zijn daarom dus onbreekbaar. Zoals gezegd komt dit ook het milieu erg ten goede. Ook biedt De Horeca Bazaar shotpulletjes aan van dit onverwoestbare materiaal, en deze zijn ook te bedrukken. Wat wil je nog meer dan onze bedrukte shotglaasjes? Een uitermate goede investering als promotiemiddel!

Slechts 104 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
2.44