De Horeca Bazaar

Kunststof glazen bedrukken

Maak jouw polycarbonaat glazen uniek door je eigen logo of ontwerp te bedrukken op onze kunsstof glazen!

Kunststof glazen bedrukken
Tegenwoordig kom je er als horecaondernemer niet meer onderuit; kunststof glazen in plaats van glas! Onze kunststof glazen, zoals de kunststof wijnglazen en de kunststof bierglazen, zijn razend populair geworden! Ze worden vaak gebruikt op het terras, in kroegen, op feesten maar ook als promotiemateriaal. Al onze kunststof glazen zijn geschikt om te bedrukken waardoor ze prima ingezet kunnen worden als merchandise. Je kan de kunststof glazen bedrukken met je eigen logo of ander ontwerp. Ze zijn tof om te gebruiken op een feest als partygadget of feestartikel, of natuurlijk om uit te delen! Wil je je gasten nog wat meer bieden? Dan hebben we ook nog andere promotionele artikelen en merchandise!

Hoe lever je de bestanden aan voor de bedrukte kunststof glazen?

Via info@dehorecabazaar.nl kan je een offerte opvragen voor de verschillende polycarbonaat glazen met bedrukking. Je wordt dan z.s.m. voorzien van een duidelijke offerte voor het aantal glazen dat wenselijk is en met de wenselijke bedrukking. Hoe minder kleuren je ontwerp bevat, hoe goedkoper de bedrukte kunststof glazen!

Het ontwerp mag als volgt aangeleverd worden:
- PDF, AI of EPS
- Vector bestand met lijnen, zonder pixels
- Hoogst mogelijke kwaliteit
- PMS kleur indien aanwezig erbij vermelden
- Lettercontouren in het bestand
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."