De Horeca Bazaar

Kunststof champagneglazen - 15cl - Goud

Gouden kunststof champagneglazen voor iedere bijzondere gelegenheid! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = de dag erna in huis!

Kunststof champagneglazen 15cl goud
Kunststof glazen zijn enorm in opkomst. Waar voorheen onbreekbaar plastic glazen nog geassocieerd werden met lelijke glazen die puur functioneel en kosten-efficiënt waren, daar is die gedachtegang inmiddels veranderd. Dat komt voornamelijk door de enorme vooruitgang die hard plastic glazen gemaakt hebben qua design.

Kunststof champagneglazen in het goud, perfect voor de feestdagen!


De witte kunststof champagneglazen vooral veel gebruikt worden op het strand, beachclub of op een bruiloft. De zwarte kunststof champagneglazen zijn erg populair in clubs, bijvoorbeeld bij een bottleservice. Deze gouden variant is vooral erg populair tijdens de feestdagen als kerst en oud & nieuw. Ten eerste is design van dit glas al een plaatje, daarnaast geeft de gouden kleur ook nog eens extra cachet aan het glas. De feestdagen passen perfect bij dit champagneglas, en andersom natuurlijk! Verras je gasten met deze uitermate chique variant van ons kunststof champagneglas!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."