De Horeca Bazaar

Siliconen bandjes met eigen ontwerp

Met deze siliconen bandjes met eigen opdruk maakt u uw evenement onvergetelijk!

siliconen polsband siliconen polsbandjes carnaval bandje
Het wordt ieder jaar steeds groter en groter, festivals. Ieder jaar komen er weer nieuwe special effects, nieuwe en grotere artiesten. Het festival seizoen is eigenlijk ook geen festival seizoen meer. Zelfs in de winter worden er steeds meer festivals gehouden, zo is er ieder seizoen van het jaar ergens wel een festival te bekennen. En dat vinden wij natuurlijk hartstikke tof! Maar doordat de festivals steeds groter en groter worden, verwachten te feestbeesten ook steeds meer van de festivals. Daarom is het belangrijk dat je je blijft onderscheiden, en hoe kan dat beter dan met een leuk cadeautje bij de binnenkomst van een festival? Laat uw festival er anders eens echt uitspringen met onze confetti shooters met vulling naar keus!

Nederlanders blijven Nederlanders, dus gratis spulletjes zijn altijd top! Als er bij ieder feestbeest bij binnenkomst van het festival een siliconen bandje om wordt gedaan, zullen ze dit vast een zeker top vinden! De gehele dag worden ze geconfronteerd met uw onderneming, en zelfs na het festival zullen ze nog herinnerd worden aan uw onderneming, want wie gooit zo'n bandje nou weg? Meestal worden deze bewaard, of gewoon nog gedragen. Een ideaal promotie middel voor uw bedrijf of onderneming!

Natuurlijk hebben wij nog meer artikelen naast onze siliconen armbandjes voor promotie doeleinden!

De siliconen armbandjes zijn natuurlijk niet de enige producten op onze site die gebruikt kunnen worden met specifieke promotiedoeleinden. Zo hebben wij nog meer leuke weggeef artikelen die mogelijkheid hebben tot bedrukking! Zo hebben wij trucker caps in ons assortiment. Deze zijn uiteraard te bedrukken met het herkenningspunt van uw onderneming. Als deze worden uitgedeeld aan het begin van een zonnig festival, zal iedereen deze dragen!
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"