De Horeca Bazaar

Hardcups IML - 50cl/56cl

Deze hardcup heeft een tapmaat van 50cl en een totale inhoud van 56cl.

Hardcups personaliseren doormiddel van IML

IML is met afstand de beste techniek om een hardcup te personaliseren. In tegenstelling tot reguliere bedrukking blijft bij IML de hardcup 100% recyclebaar. Hoe dit precies werkt leggen we je graag uit!

IML staat voor In Mould Labeling, het verwerken van een label tijdens de productie van de hardcup. Er wordt een label gemaakt van het zelfde materiaal als de beker (polypropyleen) waarop het gewenste design staat. Dit label wordt vervolgens bij de product in de hardcup verwerkt waardoor de personalisatie daadwerkelijk in de cup verwerkt zit. De voordelen hiervan zijn zoals eerder gezegd dat de cup 100% recyclebaar blijft, maar ook dat de bedrukking nooit kan vervagen omdat deze niet aan de buitenkant van de cup zit.

Het aanleveren van het juiste drukbestand

Om ervoor te zorgen dat jouw design helemaal wordt zoals jij het in gedachte hebt, hebben wij een juist bestand nodig. In deze blog lees je alles over het aanleveren van een juist drukbestand. Verder vind je rechts onderaan de pagina een PDF. bestand met de template waarin het bestand opgemaakt mag worden. Door dit bestand aan te houden kun je de maximale ruimte van de cup benutten!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Levering binnen 3 tot 5 weken!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

IML hardcups 50 cl online kopen
IML hardcups 50 cl online kopen

Wij gebruiken cookies

Ecocup
EUR 2030-01-01 1934.06
1 10 9.1 2908
10 10