De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte strandballen - 30cm - oranje

Strandballen bedrukken tegen de allerlaagste prijzen!

De traditionele vormen van reclame, zoals posters en flyers, zijn niet meer de enige manier om reclame te maken voor uw festival of event. Sterker nog; een steeds kleiner deel van het marketing budget wordt besteed aan het drukken van fysieke flyers en posters. Natuurlijk is de online marketing de laatste jaren geëxplodeerd, vooral betaalde Social Media advertenties schieten enorm hard omhoog. Ook Social Media promotie aan de hand van online ambassadeurs wordt steeds populairder. In ruil voor plaatsen op de gastenlijst, worden promotie uitingen online gedeeld.
Daarnaast zijn ook de promotionele producten aan een opmars bezig. Bedrukte feestartikelen die matchen bij de doelgroep kunnen een machtige manier van reclame vormen!

Strandbal bedrukken het promotie artikelen voor uw zomerse festival!

Welke associatie heeft u met strandballen? Waarschijnlijk zitten we met de volgende termen dicht in de buurt: zon, vrolijkheid, strand, zomer, positiviteit, vrijheid..... En laat dit nu precies de termen zijn waar een festival zich maar al te graag aan wil verbinden. Dit is het gevoel dat een zomers festival wil uitstralen! Strandballen bedrukken met de naam of logo van uw festival is dan ook een zeer krachtige manier van reclame en zorgt voor een positieve merkbeleving.

Bedrukte strandballen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar richt zich op het breedste en leukste assortiment feestartikelen voor horeca en evenementen. Echter is onze absolute kernwaarde dat wij altijd de laagste prijs hanteren voor onze feestartikelen en party gadgets. Dat geldt dus zeker ook voor onze bedrukte strandballen! Wij kopen de strandballen enorm grootschalig in, waardoor we enorme inkoopvoordelen kunnen realiseren.
Daarnaast kunnen wij de strandballen in eigen huis bedrukken waardoor het productieprces nog sneller en efficienter wordt.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"