De Horeca Bazaar

Bedrukte strandballen - 30cm - multicolor

Uw strandbal bedrukken met eigen merknaam of logo, altijd tegen de laagste prijs!

  • Ontwerp aanleveren: vector bestand, met lijnen en zonder pixels inclusief letteromtrekken. PDF, AI of EPS bestand.
  • Hoe lever je een goed drukbestand aan?
  • Uw logo/opdruk zal in een kleur op een wit vlak van de strandbal worden bedrukt

Flyers, posters en ook sandwichborden maken tegenwoordig nog steeds deel uit van het marketing- en communicatieplan van een festival of event. Voorheen ging er echter 90% van het budget naar deze promotiemiddelen, dat is nu niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er efficiëntere manieren om uw doelgroep te bereiken en te blijven bereiken. Ook is het, bijvoorbeeld via online marketing, veel makkelijker om het resultaat van een bepaald marketing activiteit te meten. Voor horeca en evenementen is vooral reclame via social media erg belangrijk.
Een andere manier van marketing en reclame uitingen die de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen, is het inzetten van promotionele artikelen en merchandise.

Bedrukte strandballen als perfecte merchandise voor uw outdoor event!

Strandballen worden direct geassocieerd met positiviteit, met de zomer, vrijheid, strand en natuurlijk met de zon. Wat wil je als zomers outdoor event bereiken..... Juist, dat mensen u met precies deze kenmerken associeert! Strandballen bedrukken met het logo of naam van uw event of festival is dus altijd een goed idee! In het voorjaar en zomer zien wij dan ook een enorme toename in de vraag naar onze bedrukte festivalbrillen en deze bedrukte strandballen.

Bedrukte strandballen kopen met de garantie op de laagste prijs!

Het laten bedrukken van strandballen met uw logo is dus een goede manier om reclame te maken voor uw outdoor festival. Bij De Horeca Bazaar laat u strandballen bedrukken tegen de laagste prijs van Europa.
Wij kopen deze strandballen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren op de inkoop van onze strandballen. De gecreëerde voordelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijs garantie! Ziet u het bedrukken van strandballen elders tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed.

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Goedkope bedrukte strandballen kopen
Goedkope bedrukte strandballen kopen

Wij gebruiken cookies