De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte strandballen - 30cm - groen

Strandballen bedrukken; de perfecte merchandise voor uw zomers outdoor festival!

Flyers en posters zijn natuurlijk nog een belangrijke manier voor festivals en evenementen om hun doelgroep en potentiële klanten te bereiken en enthousiasmeren. Echter is het marketingbudget dat beschikbaar wordt gesteld voor deze traditionele manier van promotie steeds kleiner. Steeds meer gaat ook de promotie en reclame digitaal. Denk aan Google adwords, remarketing en vooral het adverteren via social media kanalen wordt met de dag populairder.
Daarnaast word er tegenwoordig ook veelvuldig gebruik gemaakt van promotie artikelen en merchandise, uiteraard bedrukt met eigen logo of merknaam. Bij het inzetten van promotionele artikelen is het erg belangrijk dat de producten matchen bij de doelgroep die u aan wil spreken.

Strandballen bedrukken ter promotie van uw outdoor festival of evenement

Zoals we hierboven stellen, is het bij het inzetten van promotionele producten erg belangrijk dat er een match is tussen uw merkuitstraling (en dus gewenste doelgroep) en de promotionele artikelen die u inzet. Welke associaties maakt u met strandballen? Zon, zee, strand, vrijheid, zomer, fun en positiviteit zijn enkele voorbeelden van woorden die bij u binnen zouden kunnen schieten wanneer u denkt aan strandballen. En laat dat nou net de woorden zijn waar zomerse outdoor events zich mee willen associëren. dat is dan ook direct de reden dan strandballen bedrukken erg populair is in het festivalseizoen.

Bedrukte strandballen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

De laagste prijsgarantie klinkt altijd erg mooi. Maar wanneer deze mooie woorden ook daden worden, pas dan heeft u erg echt iets aan. En dat is wat wij bij De Horeca Bazaar doen. Wij kopen al onze feestartikelen zeer grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren die de concurrentie niet heeft Dat geldt ook voor de inkoop van onze strandballen. Vervolgens laten we deze in eigen beheer bedrukken waardoor het productieproces zeer snel en efficiënt kan worden ingericht.

9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"