De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte strandballen - 30cm - geel

Strandballen bedrukken met de garantie op de allerlaagste prijs!

Iedereen kent de posters langs de kant van de weg, en de flyers die worden uitgedeeld met de reclame voor een festival of event erop. Ondanks het feit dat de posters en flyers zeker nog niet uit ons straatbeeld zijn verdwenen, is het belang binnen de marketingcampagne van festivals en evenementen de laatste jaren (over het algemeen) wel flink afgenomen. Een steeds groter deel van het budget gaat naar online marketing, en dan vooral Social Media promoties.
Daarnaast wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van promotionele producten en merchandise. Producten waar je je festival mee wil associëren. Producten die als het ware de belichaming zijn van uw event. Uiteraard voorzien van uw merknaam of logo.

Bedrukte strandballen als promotie voor uw event!

Strandballen staan voor zon, zee, strand, vrijheid, positiviteit en blijheid. Dit zijn natuurlijk kernwaarden waar u uw zomers festival mee wil associëren. Dat is alles wat uw gasten willen voelen wanneer ze op uw festival staan. Daarom is het inzetten van bedrukte strandballen as merchandise voor zomer festivals zo ontzettend populair! Wij hebben de strandballen in veel verschillende kleuren, dus ook de kleur kunt u matchen met de kleuren van uw festival!

Strandballen bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt niet alleen het leukste assortiment horeca gadgets en feestartikelen, wij bieden ons gehele assortiment ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs!
Wij kopen onze strandballen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren op de inkoop. Op deze manier kunnen we de behaalde inkoopvoordelen weer teruggeven aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"