De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte strandballen - 30cm - blauw

Uw strandbal laten bedrukken met uw merknaam of logo!

De traditionele manier van reclame maken, voornamelijk door middel van posters en flyers, wordt de laatste jaren erg snel achterhaald. Voornamelijk op het gebied van digitale reclame via Google of Social Media kanalen kunnen doelgroepen efficiënt bereikt worden. Voor horeca en evenementen zien we dat Social Media steeds belangrijker aan het worden is. Denk aan de vele ambassadeurs die gelieerd zijn aan festivals en evenementen en via Social Media reclame maken in ruil voor een gratis kaartje bijvoorbeeld.
Een andere manier van reclame maken die erg in trek is bij festivals, is het gebruiken van promotionele artikelen en merchandise. Het belangrijkste, en tevens moeilijkste, aspect van deze manier van reclame maken, is dat het promo artikel perfect moet aansluiten bij uw gewenste doelgroep.

Strandbal bedrukken voor perfecte zomerse merchandise!

Een strandbal staat voor vrolijkheid, strand, vrijheid, positiviteit..... een strandbal staat voor de zon! dat is de associatie die je wilt creëren wanneer je in de zomer een outdoor festival organiseert. Voor deze festivals is het dus slim om gebruik te maken van het bedrukken van strandballen met uw logo, met uw merknaam. Op deze manier wordt u event geassocieerd met al deze aspecten.
Het is niet voor niets dat juist in de zomer deze bedrukte strandballen een absolute hardloper zijn in ons assortiment.

Strandballen bedrukken tegen de laagste prijs van Europa!

De Horeca Bazaar staat bekend vanwege zijn enorme diversiteit aan vernieuwende feestartikelen en merchandise. Maar naast ons brede assortiment, bieden wij al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs van Europa. Niet voor niets mogen wij de grootste evenementen in Europa beleveren met onze feestartikelen. Ook deze strandballen kopen wij enorm grootschalig in bij de fabrikant, waardoor we enorme schaalvoordelen creëren op onze inkoop..... De marge die we hiermee verdienen, geven we vervolgens weer terug aan onze relaties, aan u dus!
Strandballen bedrukken doet u dus snel en goedkoop via De Horeca Bazaar!

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"