De Horeca Bazaar

Rode lampion - Brandvertragend - 40cm

Rood straalt kracht uit, en dat doet jouw feest met deze lampionnen zeker ook.

Onze lampionnen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Met onze lampionnen geef je een bijzondere touch aan je evenement. Of je nu een bruiloft of een kinderfeestje organiseert, lampionnen dragen bij aan een geweldige sfeer!

Waarom je voor je de brandvertragende lampion kan kiezen

Het is belangrijk dat je op je evenement rekening houdt met brandveiligheid. Ook zijn hier vaak strenge regels voor. Wij zouden De Horeca Bazaar niet zijn als we hier niet over mee dachten. Daarom bieden wij ook de brandvertragende lampionnen aan. Deze branden veel minder makkelijk en snel dan de normale lampionnen.

De brandvertragende lampionnen van De Horeca Bazaar combineren met andere decoratie

href="https://www.dehorecabazaar.nl/confetti-kanonnen-en-losse-confetti/magicfx-confetti-shooters-handmatig/magicfx-confetti-shooter-handmatig--50cm-rood/">rode confetti shooters. Met deze artikelen zal je jouw gasten een onvergetelijke dag bezorgen!

Mocht je vragen hebben over onze lampionnen of een van onze andere producten kun je natuurlijk contact opnemen met ons. Je kunt het beste even bellen naar onze klantenservice, daar zullen ze je zo snel mogelijk verder helpen!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
rode lampion groot
rode lampion groot
Lampion flameproof rood
Lampion flameproof rood
Mooie flameproof lampionnen
Mooie flameproof lampionnen

Wij gebruiken cookies