De Horeca Bazaar

Rode lampion - Brandvertragend - 25cm

De mooiste rode brandvertragende lampionnen van 25 cm op het internet! Tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Met donkere feesten zoals Halloween wordt veel gebruik gemaakt van wat duistere kleuren. En deze mogen niet te veel licht geven of opvallen. Onze rode lampionnen zijn echt perfect voor dit soort feestjes. Ze zijn niet mega fel dus vallen niet meteen te veel op. Maar ze vallen ook zeker niet weg in het donker. Dit zorgt ervoor dat het allemaal een beetje mysterieus blijft.

Wat zijn brandvertragende lampionnen precies

Brandvertragend wil zeggen dat de lampionnen minder snel in brand vliegen en ook veel langzamer branden dan normale lampionnen. Dit zorgt ervoor dat je altijd tijd hebt om te reageren op wat er gebeurt. Rekening houden met brandveiligheid tijdens evenementen is een must. En dat doe je dus onder andere met brandvertragende decoratie. Vindt je deze brandvertragende lampionnen te klein hebben we ook nog andere maten.

De sfeer van je Halloween evenement compleet maken

Om even in de Halloween stemming te blijven hebben we nog een aantal dingen die je evenement compleet zullen maken. Naast de mooie rode lampionnen hebben we ook nog andere producten die het af zullen maken. Zo hebben we speciale halloween foamsticks en nepbloed om je Halloween evenement onvergetelijk te maken.

Mocht het zo zijn dat je vragen hebt over de lampionnen die we aanbieden of natuurlijk vragen over een ander product. Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij zullen je vraag graag beantwoorden!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Rode brandvertragende lampion
Rode brandvertragende lampion
Brandvertragende lampionnen kleuren
Brandvertragende lampionnen kleuren
Rode sfeer lampion voor binnen
Rode sfeer lampion voor binnen

Wij gebruiken cookies