De Horeca Bazaar

Crème lampion - Brandvertragend - 25cm

De beste brandvertragende lampionnen tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Crème lampion bruiloft Decorative lampionnen Kleine crème lampion
Iedereen houdt van een lekker tuinfeest in de zomer. Iedereen geniet van het lekker weer en gaat door tot in de late uurtjes. Maar wat erg belangrijk is om tot laat door te kunnen gaan is sfeerverlichting in je tuin. En daar hebben wij het ideale product voor, namelijk onze brandvertragende lampionnen.


Wat houdt “brandvertragend” precies in


Laten we beginnen met het feit dan onze brandvertragende lampionnen er exact hetzelfde uit zien als onze normale lampionnen. Dus voor het uiterlijk van de lampionnen hoef je de keuze niet te maken. Wat ook erg belangrijk is om te melden is dat onze brandvertragende lampionnen alleen de brand vertragen. Ze voorkomen het dus niet. Het voordeel hiervan is dat als er een lampion vlam vat het papier niet meteen helemaal brand. Dit gaat heel langzaam waardoor je op tijd maatregelen kan treffen. Dit is dus ideaal om de brandveiligheid op je feestje te bevorderen.


Voor welke evenementen zijn onze brandvertragende lampionnen in de kleur crème geschikt


Crème is natuurlijk een hele mooie kleur. Denk bijvoorbeeld bij aankleding van een mooi jubileum feest of een uitreiking van een diploma. Vaak zijn dit wat formelere evenementen. Hier is de kleur crème ideaal voor. Het straalt heel veel rust uit en tegelijkertijd straalt het ook uit dat het gaat om een chique gelegenheid. Maar ook in een tuinfeest is crème een mooie rustige kleur die perfect te combineren is met onze witte lampionnen


Mocht het zo zijn dat je naast deze informatie toch nog vragen hebt over ons lampionnen assortiment kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"