De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zilveren kerstboom - 210cm

Wauw, deze zilveren kerstboom heeft niet eens ballen nodig om al een opvallende verschijning te zijn!

Geen naalden, dat is nou eens fijn en zeker wanneer je er meerdere hebt voor in je bedrijf bijvoorbeeld. Scheelt toch een hoop opruim/schoonmaak werk en dus ook geld, want je ging die naalden waarschijnlijk niet allemaal zelf opruimen in het hele pand.

De voordelen van een kunstkerstboom van De Horeca Bazaar


Geen rommel, ze zijn ligt dus geen hernia aan het einde van de feestdagen en ze zijn mooi. Onze kunstkerstbomen zijn mooi gevormd en van goede kwaliteit. Ze hebben een sprekende kleur en zeker deze zilveren boom is een lust voor het oog. Voor een nog specialere kerst combineer je deze zilveren bomen met de Gouden kerstboom - 210cm.

En ook nog eens voordeel voor je portemonee


Al onze kerstbomen zijn ook nog eens voorzien van de laagste prijs garantie net zoals al onze andere kerst artikelen in het assortiment. Dit is niet eens de enige garantie die we je geven, wanneer je prachtige zilveren kunststof kerstboom nou voor 18:00 besteld heb je hem de volgende dag al in huis. Je hoeft hem dus niet op te halen zoals die loeizware echte bomen.

Nog 14 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
108.3