De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zilveren kerstboom - 150cm

Laat jouw kerst shinen met deze glimmende zilveren kerstboom van 150cm!

Wie houdt er nou niet van kerst? Precies, niemand! Wij van De Horeca Bazaar zijn ook grote fans van Kerstmis! Iedereen wil zo’n mooie zilveren kunstkerstboom. Vind je de kleur zilver nou niks, dan hebben we ook speciaal voor jou een andere kleur naar keuze. Bijvoorbeeld de Gouden kerstboom - 150cm.

Zilveren kerstboom kopen; feestelijker gaat het niet worden!

Kerst is een tijd van sfeer en gezelligheid, met zn allen dichtbij elkaar rond de open haart. Kerst is natuurlijk niet compleet zonder een mooi opgetogen kerstboom. Dat geldt zowel voor thuis, als voor op de zaak!
Wij zien de vraag naar unieke, gekleurde kerstbomen ieder jaar groter worden. Zo ook de vraag naar deze zilveren kerstboom. Uniek en "one of a kind"!

Zilveren kerstboom kopen met de garantie op de laagste prijs!

Bij het kopen van deze zilveren kerstboom, geven we ook de garantie op de laagste prijs. Wanneer je deze zilveren kerstboom elders tegen een lagere prijs ziet, passen wij direct onze prijzen aan!
Vanwege het feit dat wij onze kunstkerstbomen enorm grootschalig importeren, kunnen we altijd uit voorraad leveren! Vandaag je zilveren kerstboom online kopen, morgen al bij je in huis!

Nog 22 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
43.12