De Horeca Bazaar

Fuchsia kerstboom - 210cm

De goedkoopste roze kerstboom koop je bij De Horeca Bazaar!

Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat al. Tegenwoordig kan alles, dus ook deze roze kerstboom! Kleed je kerst op een aparte manier aan door deze fleurige kunstkerstbomen neer te zetten, ze zijn perfect te combineren met de Baby roze kerstboom - 210cm. Maak de kerst zoals je zelf wilt.

Gasten verrassen met deze roze kerstboom!

Je event krijgt een super boost door verschillende soorten kunstkerstbomen neer te zetten, daarom bieden we je deze roze kerstboom ook aan in verschillen maten en kleuren. Creëer een speels effect door verschillende maten bij elkaar te zetten. Een bijzonder effect dat mensen nog nergens anders hebben gezien. Het is bijvoorbeeld leuk om deze roze kunstkerstboom te combineren met een Fuchsia kerstboom - 150cm.

En verras jezelf door de lage prijzen

Net zoals als alle andere producten geldt ook op de kunstkerstbomen de laagste prijs garantie. Ze wordt het niet alleen een mooie en fijne kerst, maar ook nog eens een voordelige kerst. Bestel je mooie kunststof kerstbomen voor 18:00 en je hebt ze de volgende dag al in huis. De kerst kan voor jou niet vroeg genoeg beginnen.

Meer info
Minder info

Slechts 46 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
Roze kerstboom 210cm kopen
Roze kerstboom 210cm kopen
Goedkope roze kerstboom kopen
Goedkope roze kerstboom kopen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 97.48
1 10 9.1 2880
8 10