De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Fuchsia kerstboom - 150cm

Bestel je fuchsia roze kerstboom direct uit voorraad!

De fuchsia gekleurde kerstboom is al een kunst op zich, mooie vertoning in een rustige omgeving zoals een standaard kantoor. Wat ook een bijkomend voordeel is dat ze geen takjes achterlaten en deze fuchsia boom is ook nog eens brandwerend.

Roze fuchsia kerstboom is een ware blikvanger!

De gekleurde kerstbomen zitten enorm in de lift. Hoe gekker hoe beter lijken veel mensen te denken. Deze roze fuchsia kerstboom springt er op dat gebied zeker uit! We zien de roze fuchsia kerstboom vaak terug in beautysalons, kapperszaken, maar natuurlijk ook in heel veel kroegjes en cafeetjes. Erg leuke kerstdecoratie dus!

Roze fuchasia kerstboom kopen tegen de laagste prijs!

Wij bieden de roze fuchsia kerstboom aan tegen de laagste prijs van de Benelux! dat is niet zomaar een loze belofte, wij maken deze belofte ook waar! Wanneer je deze roze fuchsia kerstboom elders goedkoper ziet, passen wij direct onze prijzen aan en betalen het verschil aan je terug!
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze roze fuchsia kerstbomen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je fuchsia kerstboom kopen, staat ie morgen al bij je binnen!

Nog 69 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2744
9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"
36.88