De Horeca Bazaar

UV glow tape - Oranje 48mm

Prachtige oranje fluoriserende UV tape als feestdecoratie

Glow in the dark evenementen kennen we allemaal. Deze glow concepten zijn de laatste jaren erg snel toegenomen, de populariteit is dan ook enorm! Steeds meer party gadgets en feestartikelen worden bedacht om het glow in the dark thema extra kracht bij te zetten. Waarvan onze unieke glow tape er daar absoluut een van is. De UV glow tape loopt erg goed en wordt op verschillende manieren ingezet op een event.

Oranje neon UV tape als feestdecoratie

Feestdecoratie wordt steeds belangrijker. Tijdens ons uitgaansleven worden prikkels en creativiteit steeds belangrijker. Uw gasten willen vermaakt worden, het liefst non stop! Dat kan doormiddel van DJs, feestartikelen, maar dus ook feestdecoratie. De UV glow tape is een creatieve (en goedkope) manier om toch een eyecatcher te creëren op uw festival. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote letters (bijvoorbeeld de naam van uw festival) en dan belicht met een Blacklight of ander UV licht. De letters lichten dan prachtig op!

Fluoriserende UV tape voor glow in the dark sporten!

Zoals gezegd wordt het glow in the dark thema steeds populairder. Niet alleen tijdens festivals, in de horeca of op evenementen, ook glow in the dark sporten worden meer en meer bekend. Bijna alle indoor sporten hebben ook een "glow variant": glow in the dark zaalvoetbal, glow in the dark volleybal maar ook glow in the dark golf is enorm populair voor bedrijfsuitjes en bijvoorbeeld kinderfeestjes.
Deze Uv glow tape wordt dan ingezet om bijv. de lijnen van het speelveld af te bakenen. De UV glow tape dient hierdoor zowel functioneel als als eyecatcher voor uw evenement!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Feestartikelen en feestdecoratie met de laagste prijsgarantie!

Zoals u weet bieden wij al onze feestartikelen en feestdecoratie aan tegen de laagste prijs van Nederland. Wij kopen al onze ballonnen, foam sticks, glow verf en andere party gadgets direct in bij de fabrikant. op deze manier zijn we geen marge kwijt aan tussenhandelaren. Deze gewonnen marge kunnen we dan teruggeven aan onze klanten; aan u dus. Daarnaast winnen we ook marge door zeer grootschalig in te kopen, waardoor de inkoopprijs nog verder kan zakken.
Vanwege het feit dat we onze feestartikelen zeer grootschalig inkopen, kunnen wij al onze feestartikelen uit voorraad leveren. Uw feestartikelen vandaag kopen = morgen bij u in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 7 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
neon plakband glow in the dark
neon plakband glow in the dark
Fluoriserend gekleurd tape lichtgevend t
Fluoriserend gekleurd tape lichtgevend t

Wij gebruiken cookies

DHB
EUR 2030-01-01 23.6
1 10 9.1 2908
10 10