De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow tape - Groen 48mm

UV glow tape voor een spectaculair glow in the dark evenement!

Glow in the dark evenementen zijn hot! Nooit werd een themafeest zo uitbundig omhelst als het glow in the dark thema. Denk aan een Neon run, Paint parties of Full moon evenementen. Al deze concepten zijn de laatste jaren ontzettend snel gegroeid en tot wasdom gekomen. Onze allernieuwste aanwinst op dit gebied is de UV neon tape. Deze tape wordt voor veel verschillende doeleinden en in veel verschillende branches ingezet en is nu ook opnieuw uitgevonden als festival decoratie.

Groene Glow tape als decoratie op uw glow in the dark event!

Zoals gezegd wordt UV tape in veel verschillende branches gebruikt, echter met de opkomst van de glow in the dark evenementen heeft de UV glow tape ook zijn opmars gemaakt als festivaldecoratie. Stelt u zich eens voor; een prachtige festivaltent met led foam sticks, glow sticks, led ringen en aan de wanden prachtig oplichtende UV tape. Festivals gebruiken de UV tape vaak om letters te maken op de wand of andere oplichtende kunstwerken te creëren. Uw glow evenement is in ieder geval niet compleet zonder ons UV glow tape!

Groene oplichtende UV tape voor glow in the dark sporten

Niet alleen glow in the dark muziekevenementen zijn een nieuwe rage, ook de glow in the dark sporten worden de laatste jaren enorm populair. Zo is het glow in the dark voetbal, tennis, volleybal en vooral ook het glow in the dark golf onwijs populair!
Met deze groene UV tape worden bijvoorbeeld de lijnen van het speelveld uitgezet. Tevens fungeert de tape natuurlijk direct ook als eyecatcher maar heeft dus ook direct een praktisch doel. Voor de glow in the dark sporten is deze groene UV glow tape werkelijk een onmisbaar item!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Feestartikelen en glow producten met de laagste prijsgarantie!

Zoals u van ons gewend bent, bieden wij onze feestartikelen en glow producten aan met de garantie voor op de laagste prijs. Wij importeren al onze producten direct bij de bron, de fabrikant. Op deze manier halen wij de tussenhandelaren uit de keten waardoor we de gecreëerde marge teruggegeven kan worden aan onze relaties; aan u dus! Daarnaast importeren wij onze feestproducten dusdanig grootschalig dat wij ook daardoor nog eens schaalvoordelen creëren. Deze dubbele inkoopvoordelen resulteren niet alleen in de laagste prijsgarantie, ook kunnen wij al onze producten uit voorraad leveren. Hierdoor kunnen wij een 24-uurs service garanderen; bestel vandaag voor 18:00 uur uw feestartikelen en de volgende dag ligt het al bij u in huis!

Slechts 18 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
23.6