De Horeca Bazaar

UV glow tape - Groen 24mm

Fluoriserende UV tape kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Het uitgaansleven heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. De opkomst van festivals en grootschalige evenementen heeft er mede toe geleid dat de nadruk tijdens het "stappen" steeds meer is komen te liggen op een totaalbeleving. Het uitgaanspubliek wil getriggerd en geprikkeld worden, constante entertainment is tegenwoordig de basis. Op het gebied van feestartikelen en feestdecoratie biedt De Horeca Bazaar een uitgebreid assortiment aan horeca eigenaren en festival organisatoren om het publiek een ware totaalbeleving te geven. Deze Pro-Gaff fluoriserende UV tape is wellicht niet het eerste waar u aan denkt, toch is het onwijs populair in de festival scene.

Fluorescerende UV tape als festival decoratie

Zoals gezegd draait het op festivals en evenementen steeds meer om beleving, om het prikkelen van je gasten. Zo is ook het glow in the dark concept in korte tijd enorm populair geworden. Zalen en tenten worden vol gehangen met UV verlichting en andere Blacklights en dmv UV glow verf of andere feestartikelen geven uw gasten zelfs licht in het donker! Voor deze full moon parties, neon runs of andere glow in the dark feesten, is onze fluorescerende UV tape werkelijk onmisbaar! Deze groene UV tape zet de puntje op de i voor ieder glow in the dark concept!

Groene neon UV glow tape voor glow in the dark sporten

Niet alleen zijn de glow in the dark themafeesten ontzettend populair, ook glow in the dark sporten zijn enorm hard gegroeid in populariteit! Tegenwoordig zien we veel zalen ingericht voor glow in the dark voetbal, volleybal en vooral veel glow in the dark golf! Deze hype zal in de toekomst nog sterker groeien. Onze UV tape vormt vaak de basis voor deze glow sporten waarin alles en iedereen licht moet geven in het donker! Deze UV tape wordt dan bijvoorbeeld gebruikt om het speelveld af te zetten of de looplijnen duidelijk aan te geven. Naast glow gadgets dient onze neon UV tape in dit geval dus ook het praktisch nut.

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Feestartikelen en feestdecoratie kopen tegen de laagste prijs!

De Horeca Bazaar staat natuurlijk bekend vanwege zijn brede assortiment feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. Nu bieden we ook feestdecoratie een met de laagste prijsgarantie. Wij kopen al onze feestproducten direct in bij de fabrikant en doen dat altijd op zeer grote schaal. Op deze manier creëren we dubbele inkoopvoordelen welke we teruggeven aan onze relaties door middel van de laagste prijsgarantie.
Doordat we zo grootschalig inkopen, hebben we al onze feestartikelen meer dan genoeg op voorraad waardoor we onze 24-uurs service kunnen garanderen; vandaag voor 18:00 uur uw groene neon UV tape kopen = de volgende werkdag al in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 12 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
fluor glow in the dark tape
fluor glow in the dark tape
Fluoriserend tape multi gekleurd
Fluoriserend tape multi gekleurd

Wij gebruiken cookies

DHB
EUR 2030-01-01 13.92
1 10 9.1 2889
10 10