De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow tape - Groen 12mm

Lichtgevende UV tape als glow decoratie in uw horecagelegenheid of festival!

Glow in the dark events en neon feesten zijn tegenwoordig zeer populair. Deze glow in the dark themafeesten zijn afstammelingen van de full moon parties die vooral in Thailand erg populair zijn. Vanwege de enorme aantrekkingskracht van deze glow thema's, verschijnen er ook meer en meer feestartikelen en feestdecoratie op de markt welke speciaal zijn voor de glow in the dark events. Zo ook deze UV glow tape. Enorm populair voor het gebruik in de horeca en op events.

Pro-Gaf UV glow tape als horeca- of festivaldecoratie

Glow in the dark evenementen zijn, zoals gezegd, steeds populairder aan het worden. Niet alleen met onze glow in the dark neon verf en make-up kunt u prima inspelen op deze nieuwe trends; ook met andere (functionele) producten kunt u een extra dimensie geven aan uw glow in the dark event. Zo wordt deze professionele Pro-Gaf tape gebruikt als festivaldecoratie of als aankleding in de horeca. Wanneer deze neon kleurige UV glow tape in aanraking komt met een UV licht of een andere blacklight, dan licht de tape waanzinnig mooi op en kunt u genieten van het prachtige glow effect dat deze UV glow tape geeft.

UV glow tape voor glow in the dark sporten!

Onze UV glow tape wordt niet alleen erg veel afgenomen door horeca eigenaren en evenement organisatoren; ook glow in the dark sporten zijn enorm in opkomst. Zo is de populariteit van het glow golf, glow volleybal en bijvoorbeeld glow in the dark voetbal de laatste jaren enorm toegenomen. Onze UV glow tape wordt dan vaak gebruikt om het speelveld af te bakenen.

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

UV glow tape kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar biedt de meest populaire feestartikelen, feestdecoratie en andere praktische artikelen die u nodig hebt wanneer u een horecagelegenheid heeft of event organiseert. Dat is echter nog niet alles. Wij bieden al onze producten aan met de laagste prijsgarantie! Ziet u deze UV glow tape bijvoorbeeld elders goedkoper, dan matchen wij deze prijs en geven het verschil aan u terug.
Wij kunnen altijd de laagste prijs garanderen omdat wij al onze feestartikelen en overige producten direct bij de bron inkopen, dat doen we dusdanig grootschalig dat we ook daar nog eens schaalvoordelen op creëren.
Het feit dat wij al onze producten dusdanig grootschalig inkopen zorgt er ook voor dat we alles uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw UV glow tape kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Nog 26 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.8