De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow tape - Geel 12mm

Oplichtende gele tape onder UV licht of Blacklight!

Glow in the dark events winnen ontzettend hard terrein. Meer dan ooit worden er neon splash evenementen, full moon parties en andere glow in the dark gerelateerde evenementen en festivals georganiseerd. Beleving; dat is waar het allemaal om draait tijdens deze events! Voor deze evenementen wordt er erg veel gevraagd naar onze UV glow tape. Onze UV glow tape is van het professionele merk Pro-Gaf; zeer sterk en altijd de beste kwaliteit!

Gele UV glow tape als festivaldecoratie

De UV glow tape is erg in trek bij feesten en festivals die draaien om het glow in the dark effect. Nooit eerder waren deze evenementen zo ontzettend populair. De grote populariteit van deze events hangt samen met de vele backpackers die terugkomen uit Azië en daar de Full moon parties hebben leren kennen; deze rage wordt nu ook in Europa doorgetrokken, en hoe!? Door gebruik te maken van onze glow in the dark en UV verf en make-up, heeft u de basis voor een glow event. Echter is onze UV glow tape een zeer mooie aanvulling op uw assortiment feestartikelen. De UV glow tape fungeert perfect als aankleding van uw horecagelegenheid of festival! Maak bijvoorbeeld teksten op de zijkant van uw festivaltent met onze UV glow tape. Wanneer de tape in aanraking komt met UV licht of ander type Blacklight...... WAUW!

UV glow tape bij Glow in the dark sporten!

Onze gele UV glow tape wordt ook zeer veel verkocht voor glow in the dark sportevenementen. Denk aan kinderfeestjes waar glow in the dark voetbal indoor mega populair is, of glow in the dark golf.... ook een zeer snel groeiend fenomeen is glow in the dark volleybal. Onze UV tape wordt dan gebruikt om de lijnen van het speelveld af te zetten en geeft daarmee meteen een mooie invulling aan het glow in the dark thema!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Gele UV glow tape kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

Feestartikelen zoals led foam sticks, hawaii slingers, confetti shooters en andere bekende party gadgets koopt u tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar. Vanaf nu hebben we bieden we ook UV glow tape aan met de laagste prijsgarantie! Nergens vindt u de UV glow tape goedkoper dan bij De Horeca Bazaar. Hoe dat kan? Wij kopen al onze feestartikelen direct in bij de fabrikant, dit zorgt ervoor dat we nooit marge af hoeven staan aan een tussenhandelaar. Daarnaast kopen we al onze UV glow tape enorm grootschalig in waardoor we ook daar schaalvoordelen creëren bij de inkoop. Deze dubbele inkoopvoordelen zorgen ervoor dat we altijd de laagste prijs kunnen geven aan onze klanten!
Doordat we onze UV glow tape zo enorm grootschalig inkopen, kunnen we ook alles uit voorraad leveren. Vandaag voor 18:00 uur online uw UV glow tape kopen = de volgende werkdag al in huis!

Slechts 30 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.8