De Horeca Bazaar

UV glow tape - Blauw 24mm

UV glow tape als ultieme feestdecoratie voor ieder glow event!

Festivals en evenementen zijn populairder dan ooit. Plekken waar duizenden mensen samen komen met een gemeenschappelijk doel; maximaal genieten! Het uitgaansleven veranderd erg snel, steeds zijn andere dingen belangrijk onder het uitgaanspubliek. Tegenwoordig is "beleving" het absolute kernwoord! uw gasten willen vermaakt en geprikkeld worden. Het liefst non stop! Belangrijke bijdrage ten behoeve van deze totaalbeleving is er weggelegd voor de party gadgets en sfeermakers. Echter is ook de feestdecoratie erg belangrijk voor de beleving van uw gasten. Dat is ook de reden dat wij deze UV glow tape hebben toegevoegd aan ons assortiment! Onze UV tape is van het merk Pro-Gaff, een zeer gerenommeerd merk op het gebied van tape. Wij zijn dan ook zeer trots dat we officieel zakenpartner zijn van Pro-Gaff tape.

UV glow tape als feestdecoratie in de horeca of op evenementen!

Horeca en evenementen vormen een zeer belangrijk deel van ons uitgaansleven. Zoals gezegd is beleving tijdens het stappen steeds belangrijker geworden; het publiek verwacht meer en wordt steeds kritischer. Een van de creatieve concepten dat erg populair is geworden de afgelopen jaren is de glow in the dark party! Van neon run tot glow festival; alles om de bezoeker een unieke ervaring te laten beleven. Onze glow in the dark verf en make-up is hierbij natuurlijk onmisbaar. Maar onze UV glow tape wordt erg veel ingezet als feestdecoratie. Zo kunt u bijvoorbeeld mooie teksten maken op uw festivaltent; wanneer er dan met een UV licht op word geschenen, lichten de letters prachtig op! maak uw UV glow concept helemaal af met onze UV glow tape!

Blauwe UV glow tape voor glow in the dark sporten

Naast evenementen zijn ook glow in the dark sporten erg populair geworden de afgelopen jaren. Denk daarbij aan glow in the dark voetbal, volleybal maar zeker ook golf. Volledige zalen zijn ingericht om glow in the dark golf indoor te kunnen spelen. Bij deze sporten wordt onze UV glow tape vaak gebruikt om de lijnen van het speelveld af te zetten. Zo vormen de lijnen al een mooie eyecatcher op zichzelf!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow & glow in the dark. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Goedkope feestartikelen kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

Zoals u van ons weet verkopen wij al onze feestartikelen en party gadgets tegen de laagste prijs van Nederland. Dat geldt nu ook voor onze UV glow tape; wij garanderen de laagste prijs voor dit product! Hoe wij dit kunnen garanderen? Wij kopen al onze feestartikelen grootschalig in bij de fabrikant. Hierdoor gaat er geen marge verloren aan een tussenhandelaar. Ook kopen wij de feestartikelen en feestdecoratie dermate grootschalig in, dat we nog eens extra schaalvoordelen realiseren. Deze dubbele inkoopvoordelen resulteren in de laagste prijsgarantie.
Vanwege het feit dat wij alles grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren. Vandaag online UV glow tape bestellen = de volgende dag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 13 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
blauwe full moon glow tape
blauwe full moon glow tape
Fluoriserend tape multi gekleurd
Fluoriserend tape multi gekleurd

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 13.92
1 10 9.1 2908
10 10