De Horeca Bazaar

UV Glitter face & body gel 10ml - UV peach paradise

UV glow glitter gel; de nieuwste rage op glow in the dark gebied en uniek in Nederland!

UV glow glitter gel is het meest vernieuwende product in ons "glow in the dark" assortiment. Naast de normale UV glow verf, heeft deze gel een zeer gave glitter functie. De gel is uitermate geschikt voor lichaam en voor op het gezicht. Op deze manier bent u het lichtpunt in iedere uitgaansgelegenheid, club, festival of ander event.
Ervaar de lichtgevende glitter sensatie zelf met onze UV glitter gel!

UV glow glitter gel voor lichaam en gezicht.... voor wie is dit precies bedoeld?

De Horeca Bazaar biedt alle feestartikelen en party gadgets aan met de laagste prijsgarantie; dit maakt ons interessant voor grootgebruikers en winkeliers. Onze grootste afnemers van deze UV glow glitter gel zijn de full moon parties, neon feesten en glow runs. Aan de andere kant vormen ook winkeliers (wederverkopers) een belangrijk en grootschalig afzetkanaal!
Daarnaast wordt de UV glow gel veel gebruikt door visagie professionals voor professionals in de entertainment industrie. Denk hierbij aan professioneel (club) danseressen, modeshows of fotoreportages met BNers in toonaangevende magazines. Waar deze perzik-kleur UV glow glitter gel ook toegepast wordt; het steelt altijd de show!
Last but not least; wij verkopen de UV glow glitter gel al per 1 tube.. Dit zorgt ervoor dat deze UV gel beschikbaar wordt voor iedereen die wat extra's wil doen. Denk aan Oud & nieuw feest, festivals, carnaval, halloween of andere events waar u net dat stapje extra wil zetten. Met deze UV glow glitter gel zet u twee stappen extra en steelt u overal de show!

Hoe werkt de UV glow glitter gel?

De UV glow glitter gel wordt gekenmerkt door zijn 2-in-1 functie. De gel geeft een fantastisch glitter effect in regulier daglicht, en een waanzinnig glow effect in een blacklight of in UV licht. Nooit eerder heeft u een dergelijk effect gezien, dat maakt deze gel dan ook een regelrechte aanwinst voor De Horeca Bazaar!
De UV glow glitter gel is ook goed te combineren met bijvoorbeeld onze neon UV glow neon verf. Door dit te combineren kunt u een subtiel glinster effect combineren met een waanzinnig lichtgevend effect in een blacklight of onder ander UV licht!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow verf /make-up en glow in the dark verf. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de UV glow glitter gel aan op mijn lichaam of gezicht?

Onze UV glow glitter verf is in Engeland geproduceerd en cosmetisch gekeurd. Onze UV glitter gel is verzorgend voor de huid en daarom ook geschikt voor lichaam en gezicht.
Deze perzik kleurige glitter glow gel is makkelijk en op verschillende manieren aan te brengen op de huid. Wat de beste manier is om de UV glow glitter gel aan te brengen is de mate van preciezie die vereist is. Wilt u zeer fijne lichtgevende patronen of tatoeages aanbrengen op uw huid, dan is het aan te raden om nauwkeurig te werk te gaan met uw vingertoppen of wellicht zelfs met een penceel. Voor de grovere lijnen of tekeningen is de glow glitter gel ook prima vanuit de tube op de huid aan te brengen. Welke methode u ook kiest; de lichtgevende UV tekeningen of tatoeages op uw huid zullen een waanzinnig effect geven!

Perzik kleur UV glow glitter gel bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar richt zich op vernieuwende kwaliteitsproducten en feestartikelen. Wij importeren onze party gadgets altijd direct bij de bron (de fabrikant) en kopen altijd dusdanig groots in, dat wij enorme schaalvoordelen creëren bij onze inkoop. Door deze inkoopvoordelen kunnen wij deze marge weer teruggeven aan de klant en de laatste verkoopprijzen garanderen. Ook bij onze perci kleurige UV glow glitter gel.
De UV glow glitter gel en de reguliere UV verf zijn enorm populaire producten, ook vanwege het groot aantal glow in the dark themafeesten die de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten. Vanwege een toenemende vraag naar UV glow en glow in the dark verf, make-up en gel, houden wij altijd meer dan genoeg van deze producten op voorraad om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.
Wanneer u de UV glow glitter gel voor de huid vandaag voor 18:00 uur online besteld, heeft u het de volgende werkdag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 3 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Oranje goedkope glitter glow in the dark
Oranje goedkope glitter glow in the dark
Glitter poeder glow in the dark uv neon
Glitter poeder glow in the dark uv neon
Glow in the dark glitter geld blacklight
Glow in the dark glitter geld blacklight
UV Blacklight glitter make-up
UV Blacklight glitter make-up

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 4.83
1 10 9.1 2889
10 10