De Horeca Bazaar

UV Glitter face & body gel 10ml - UV champagne roze

Glitter effect in daglicht, ongekend glow in the dark glitter effect in Blacklight of ander UV licht!

full moon glitter bodypaint glow in the dark Glow in the dark full moon party UV Glitter body gel lichtgevende glitter
De nieuwste trend in uitgaansland; UV glow & glitter gel, ultieme en vernieuwende party gadget met 2-in-1 functie! Deze UV glow & glitter gel is uniek in de wereld en ongeëvenaard door de concurrentie. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij deze Champagne roze UV glow & glitter gel lichaamsgel toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment ultieme party gadgets en festival must haves. Steel de show met deze UV glow & glitter gel!

UV glow & glitter gel voor Full moon parties, glow runs, neon feesten,....en.......en.........


Alle andere festivals of concepten gebaseerd op het glow in the dark thema. Organisatoren achter deze glow in the dark events zijn grootgebruikers bij De Horeca Bazaar. Vanwege onze laagste prijsgarantie zijn wij een interessante leverancier voor grootgebruikers. Naast festival organisatoren en horeca eigenaren vallen ook winkelier onder onze grootgebruikers.
Ook visagie experts van oa Lush, Estee Lauder, Nivea en L'oreal gebruiken onze UV glow & glitter gel, vaak voor het opmaken van professionals in de entertainment branche. Modellen, fotoshoots met BN'ers of (club)danseressen zijn slechts enkele voorbeelden voor het gebruik van onze roze UV glow & glitter gel in deze branche. De gel is zelfs ooit gebruikt voor een videoclip van een wereldster!
Vanwege het feit dat deze roze UV glow & glitter gel al vanaf 1 tube beschikbaar is, is het ook in trek bij festivalgangers, uitgaanspubliek, halloween feestjes, carnaval en alle andere die graag in de spotlight staan. Daarnaast is de UV glow & glitter gel ook een perfecte aanvulling op een nettere outfit zoals op een galajurk, op een bruiloft of een nieuwjaarsavond outfit.

Hoe werkt de roze UV glow & glitter gel precies?


Deze roze UV glow & glitter gel geeft een adembenemend effect voor alle feestmomenten. Het concept van deze gel is ongeëvenaard door de concurrentie en uniek in de wereld!
Deze roze UV glow & glitter gel bekleedt een dubbele functie. Ten eerste geeft de gel een fantastisch glittereffect in regulier (dag)licht. Dit glittereffect veranderd in een glow in the dark glitter sensatie wanneer de gel in aanraking komt met een blacklight of ander UV licht. Dit geeft werkelijk een fantastisch effect. Met deze roze UV glow & glitter sensatie bent u werkelijk op iedere event het absolute lichtpunt!
Door de gel dikker of in meerdere lagen aan te brengen, versterkt u het glitter en het glow effect van de gel. U kunt de roze UV glow & glitter gel ook combineren met onze UV glow verf. Hierdoor kunt u het lichtgevende effect versterken, terwijl u het glitter effect subtiel houdt.

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow verf /make-up en glow in the dark verf. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de roze UV glow & glitter gel aan op mijn huid?


Het eerste dat belangrijk is om te benoemen is dat onze glow & glitter gel geproduceerd is in Engeland en voldoet aan alle regelgeving met betrekking op cosmetica. Sterker nog; de gel is zacht en voedend voor de huid en daarom ook geschikt voor lichaam en gezicht.
De manier waarop u de UV glow & glitter gel het beste aan kan brengen is afhankelijk van uw wensen. Bij het plaatsen van fijne lijntjes of patronen op uw huid, is het aan te raden om de gel via de vingertoppen op uw lichaam of gezicht aan te brengen. Hiermee kunt u verfijnder te werk gaan. Voor de meest fijne lijntjes en gedetailleerde tekeningen kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van een penseel om de gel op de huid aan te brengen.
Voor de grovere lijnen, bijvoorbeeld voor grote teksten, is het makkelijk om de UV glow & glitter gel direct vanuit de tube aan te brengen op de huid.

Roze glow & glitter gel bij De Horeca Bazaar!


De Horeca Bazaar importeert alle feestartikelen en party gadgets uit alle mogelijke windstreken. Wij gaan opzoek naar de experts op ieder gebied en kopen onze producten direct in bij de bron (de fabrikant). Wij doen dat op een dusdanig grote schaal dat wij enorme schaalvoordelen creëren. Deze schaalvoordelen resulteren er weer in dat wij de laagste prijs kunnen garanderen aan onze relaties. Dat maakt De Horeca Bazaar ook zo interessant voor grootgebruikers zoals festival organisatoren, horeca eigenaren en winkeliers.
Vanwege de enorme populariteit van full moon parties, glow runs, neon events en alle andere glow in the dark themafeesten (bijv in horecagelegenheden) houden wij altijd meer dan voldoende voorraad aan om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen. Wanneer u de roze UV glow & glitter gel vandaag voor 15:00 uur besteld, heeft u het de volgende werkdag al bij u in huis!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."