De Horeca Bazaar

Blacklight face&body verf 50ml - Neon rood

Glow in the dark verf neon groen; groene lichtgevende verf in blacklight of ander UV licht!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar feestartikelen met een hoge kwaliteit, die vernieuwend zijn en bijdragen aan de beleving van een event of festival. Daarbij doen we altijd enkel grootschalig zaken met de producent van een product, zodat we altijd de laagste prijs van Nederland kunnen bieden.
Met veel trots introduceren wij dan ook onze nieuwe productgroep; glow in the dark blacklight verf! Deze lichtgevende verf is van de hoogste kwaliteit en afkomstig van wereldwijd marktleider en pionier op het gebied van lichtgevende verf en make-up; Paint Glow. Deze Britse producent vormt de basis voor ieder glow in the dark event in Nederland. Denk aan de full moon party, glow run of het neon feest. Stuk voor stuk succesvolle concepten, volledig gebaseerd op blacklight verf, glow in the dark verf en lichtgevende make-up!

Glow in the dark blacklight make-up; voor wie is het?


De full moon party en glow events werden net al even aangehaald. Dit zijn events die dankbaar gebruik maken van onze glow in the dark blacklight verf en make-up. Vanwege het feit dat wij al onze producten direct bij de bron inkopen, en dit op grote schaal doen, zijn wij zeer interessant voor grootgebruikers. Wij kunnen gegarandeerd de laagste prijzen van Nederland hanteren en grote events en festivals komen daardoor ook vaak bij De Horeca Bazaar uit. Dat geld ook zeker voor de glow in the dark blacklight verf.
Naast grootgebruikers wordt deze glow verf ook veel ingezet door make-up specialisten van bijvoorbeeld Lush, L'oreal of Estee Lauder. We zien onze glow in the dark producten dan ook vaak terug bij professioneel danseressen, fotoshoots, modeshows of zelfs in videoclips van wereldsterren.
De Horeca Bazaar stelt deze professionele glow in the dark blacklight verf echter ook beschikbaar voor iedere feestganger die graag op willen vallen in de menigte. Met onze staffelprijzen zijn onze glow in the dark UV verf producten interessant voor particulieren tot aan de meest grote festivals!

Lichtgevende neon verf; hoe werkt het precies?


De rode neon glow in the dark blacklight verf heeft een tweeledige werking. Ten eerste creëert de felle rode neon kleur al een zeer opvallend effect op de huid gedurende regulier daglicht. De neon kleur geeft een soort fluoriserend effect waardoor de rode kleur erg aanwezig is. Wanneer de UV verf echter in aanraking komt met een blacklight of ander UV licht..... dan licht het op een waanzinnige manier op en geeft het een unieke en ongeëvenaarde glow in the dark sensatie!
Dit glow in the dark effect in Blacklight/UV licht kan verder versterkt worden door de lichtgevende verf in een dubbele laag op de huid aan te brengen. Dit kan een dubbele laag neon rode verf zijn, u kunt dit natuurlijk ook combineren met een van onze andere glow in the dark kleuren.

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillende werking van UV glow producten en glow in the dark producten. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de glow in the dark blacklight verf aan op mijn huid?


Ten eerste moet gezegd worden dat al onze neon verf en glow in the dark make-up uitvoerig getest is op alle eisen waar cosmetica aan moet voldoen. Hieruit blijkt zelfs dat onze lichtgevende verf zacht is voor de huid en een voedende functie heeft.
Daarnaast is de glow in the dark blacklight verf extreem makkelijk aan te brengen op het lichaam of op uw gezicht. Het is mogelijk om de lichtgevende verf direct vanuit de tube aan te brengen op de huid. Om meer verfijnde huidtekeningen, patronen of lichtgevende tatoeages aan te brengen is het wellicht verstandig om de glow verf eerst op de vingertop aan te brengen. Door vervolgens met de vingertop uw glow in the dark patronen aan te brengen heeft u meer controle over de tekeningen.
Hierboven werd al even genoemd dat een dubbele glow verf laag het glow in the dark effect bijzonder stimuleert. Bij het aanbrengen van de tweede laag neon verf is het wel belangrijk om te zorgen dat de eerste laag enigszins opgedroogd is voordat u de tweede laag er overheen aanbrengt.

Glow in the dark blacklight verf bij De Horeca Bazaar!


Glow in the dark verf koopt u bij De Horeca Bazaar gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland. Wij houden het niet slechts bij woorden. Wij kopen namelijk al onze producten direct in bij de fabrikant en doen dat in zeer grote hoeveelheden. Hierdoor kunnen wij de beste prijzen bedingen en dus ook de beste prijzen hanteren. Dat zorgt ervoor dat bijvoorbeeld deze rode neon glow in the dark blacklight verf erg veel afgenomen wordt door grootgebruikers
Full moon party, glow run en neon parties zijn enkele voorbeelden van grootgebruikers. Om aan de enorme vraag te kunnen blijven voldoen, hebben wij onze rode neon lichtgevende verf meer dan voldoende op voorraad. Hierdoor kunnen wij u op korte termijn bedienen, en blijven bedienen.
Full moon party verf voor blacklights Full moon party body paint UV Neon Blacklight uv neon lichaamsverf UV Neon glowing blacklight verf
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."