De Horeca Bazaar

Blacklight face&bodypaint 13ml - Zwart

Onze favoriet! Zwarte uv gezichtsverf.

Sinds het van uit Amerika is overgewaaid naar Nederland wordt het steeds populairder, UV verf. Van enorme glow in the dark feesten tot een glow run, er zijn ontelbaar veel doeleinden voor het gebruik van UV verf. We zijn daarom ook erg trots dat we opnieuw een kleur mogen toevoegen voor ons assortiment in UV verf. Deze zwarte verf geeft een spectaculair effect in daglicht, onder een uv lamp en in het donker.

Blacklight verf: Wie gebruikt het?


Omdat onze verf van erg hoge kwaliteit is, wordt de zelfde verf zelfs gebruikt door grote merken als L'oreal, Lush en Estee Lauder. Deze merken gebruiken de verf voornamelijk voor photoshoots en grote modeshows. De verf zorgt voor een spectaculair effect, en dat dus ook op de foto. Onze zwarte UV verf is ook beschikbaar per 1 stuk. Zo kunt u zelf het effect ervaren van onze UV verf en bent u letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de avond met een spectaculair verrassend effect.

Hoe wordt de UV verf gebruikt?


Deze intens zwarte gezichtsverf is heel gemakkelijk op je gezicht aan te brengen met je vingers, voor meer precisie gebruik je dun of dikker kwastje. In het gewone (dag)licht maak je dus hele kunstwerken van je gezicht. Zodra de blacklight aan gaat veranderd jouw gezicht in een spectaculair lichtgevend spektakel. Let dus wel op: de verf geeft enkel licht in blacklight.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng je de UV verf aan ?


Onze UV verf is in Engeland geproduceerd, bij productie wordt gekeken naar alles waar normale cosmetica aan moet voldoen en is dus volledig getest. Onze UV verf is zacht en voedend voor uw huid. De verf is makkelijk aan te brengen op uw huid. De verf is direct vanuit de tube te gebruiken op uw huid. Om verfijnde tekeningen te maken kunt u het met uw vinger aanbrengen maar het is ook mogelijk om het gewoon met een verf kwastje aan te brengen zodat u het een stuk nauwkeuriger kunt doen. Om het lichtgevende effect verder te versterken is het mogelijk om de glow verf in een dubbele laag op de huid aan te brengen. Voor een optimaal resultaat is het dan wel aan te raden om de onderste verflaag wat te laten drogen voordat u de tweede aanbrengt.

Zwarte UV verf, verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar


De Horeca Bazaar staat voor gezelligheid, kwaliteit en natuurlijk beleving. Wij zijn daarom ook voortdurend opzoek naar de nieuwste producten op het gebied van feest artikelen en party essentials die wij kunnen toevoegen aan ons assortiment. Omdat wij onze producten direct bij de producent inkopen kunnen wij de producten grootschalig inkopen en zo zorgen wij voor een enorm prijsvoordeel voor onze klanten. Ook met dit product garanderen wij de laagste prijs garantie van Nederland. Als u deze blacklight face&bodypaint zwart voor 15:00 uur besteld, heeft u het de volgende dag in huis ( Nederland & België ).
zwarte glow in de dark bodypaint verf
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."