De Horeca Bazaar

Blacklight face&bodypaint 13ml - Baby roze

De populaire lichtgevende verf, goedkoopste van Nederland.

roze glow in the dark verf voor lichaam
Het is ondertussen al een enorme trend, niet alleen wereldwijd is het erg populair maar nu ook in Nederland begint de vraag naar UV verf enorm te groeien. Die enorm in de smaak vallen, hebben wij ook neon baby roze UV verf toevoegen aan ons assortiment. Deze neon baby roze UV verf voldoet aan al onze criteria en eisen. Deze prachtige baby roze neon verf is een absolute must have voor uw evenement. Zo kan je boven iedereen uitstralen met een fantastisch glow in the dark effect.

Roze UV verf: voor wie is het bedoeld ?


Ze worden steeds populairder, de full moon parties, glow runs of andere glow in the dark feesten. En dat is niet zomaar natuurlijk, door de uitspattende en licht gevende kleuren ziet het er namelijk erg mooi en professioneel uit. Veel grote organisatoren nemen hun UV verf producten bij ons af. Aangezien wij onze producten in grote hoeveelheden afnemen bij de producent kunnen wij namelijk onze producten aanbieden tegen de laagste prijs garantie. Dat geldt dus ook voor onze baby roze neon verf.
Omdat onze verf van erg hoge kwaliteit is, wordt het zelfs gebruikt door grote merken als L'oreal, Lush en Estee Lauder. Deze grote merken gebruiken de verf bijvoorbeeld voor grote modeshows en fotoshoots van professionele merken. De verf zorgt voor een extreem opvallend effect, en dat dus ook op de foto. Onze neon baby roze UV verf is ook beschikbaar per 1 stuk. Zo kunt u zelf het effect ervaren van onze UV verf en bent u letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt van de avond.

UV verf: hoe werkt het ?


Onze UV verf werkt met een 2-in-1 functie. Ten eerste heeft de UV verf een felle baby roze kleur in normaal dag licht. De felle kleur is daarin dan ook al zeer opvallend. Daarnaast heeft de baby roze UV verf een oplichtend effect zodra het in aanraking komt met een Blacklight of ander UV licht.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik UV verf aan?


Onze UV verf is in Engeland geproduceerd en is volledig getest op alle eisen waar normale cosmetica aan moet voldoen. Onze lichtgevende verf is zacht en voedend voor uw huid. De verf is erg makkelijk aan te brengen op uw huid. De UV verf is direct van uit te tube aan te brengen op uw huid. Om verfijnde tekeningen te maken kunt u het met uw vinger aanbrengen maar het is ook mogelijk om het gewoon met een verf kwastje aan te brengen zodat je er echt wat van kan maken. Om het lichtgevende effect verder te versterken is het mogelijk om de UV verf in een dubbele laag op de huid aan te brengen. Voor een optimaal resultaat is het dan wel aan te raden om de onderste verflaag wat te laten drogen voordat u de tweede aanbrengt.

Baby roze UV verf, gewoon bij De Horeca Bazaar!


De Horeca Bazaar staat vooral voor kwaliteit, innovatie en natuurlijk beleving, heel veel beleving! Wij zijn dan ook constant opzoek naar producten die ons assortiment kunnen versterken. Ook is dit het geval met onze baby roze UV verf. Door dat wij onze bronnen zorgvuldig uitkiezen kunnen wij onze producten erg groots inkopen en kunnen wij daardoor een voordeel voor onze klanten. Vanwege dat voordeel kunnen wij onze klanten de gegarandeerde lage prijsgarantie van Nederland aanbieden. Doordat glow in the dark een steeds groter concept wordt houden wij onze voorraad zeer nauwkeurig bij zodat wij altijd aan de vraag kunnen voldoen. Als u onze UV verf ook nog is voor 15:00 uur besteld heeft u het morgen in huis (Nederland en België).
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"