De Horeca Bazaar

Blacklight face&bodypaint 13ml - Baby blauw

Bestel onze UV schmick voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

De glow in the dark evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond, de overgewaaide trend uit Amerika wordt met de dag populairder in Europa en steeds meer evenementen organisatoren vallen voor dit schitterende concept. Bij glow in the dark evenementen moet je denken aan bijvoorbeeld een glow run, waar iedereen onder de UV verf zit en met een groot publiek gaan hardlopen. Een geweldig initiatief maar natuurlijk ook heel erg leuk om iedereen in felle kleuren te zien van de UV verf. Wij hebben door de enorme aanvraag wederom een nieuwe kleur toegevoegd aan ons assortiment met face & body verf, dat is namelijk deze baby blauwe UV verf.

Baby blauwe UV verf: voor wie is het ?


Door de stijgende populariteit van de glow in the dark feesten zijn er vooral veel evenementen organisatoren die bij ons groots inkopen komen doen. Aangezien wij onze producten direct bij de fabrikant kopen, creëren wij een inkoopvoordeel voor de klant, zo kunnen wij u altijd de laagste prijs garantie aanbieden. Naast dat het zeer voordelig geprijsd is, is het ook nog zeer professioneel. Zo wordt de verf gebruikt voor grote modeshows en photoshoots van grote merken als L'Oreal, Lush en Estee Lauder.
Echter zijn deze kleur en de baby roze enorm populair als leuk extraatje bij een Gender Reveal Party.

Hoe werkt de UV verf ?


Onze verf werkt met een 2-1 functie. Ten eerste werkt het in normaal daglicht als een mooie heldere kleur. Zodra er een UV lamp of Blacklight op staat licht de kleur op tot een fantastische felle kleur wat zorgt voor een enorme eyecatcher.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de UV verf aan op de huid ?


Onze UV verf is in Engeland geproduceerd en is volledig getest op alle eisen waar normale cosmetica aan moet voldoen. Onze lichtgevende verf is zacht en voedend voor uw huid. Het aanbrengen van de verf is heel simpel, gelijk van uit de tube kunt u de verf gebruiken. Het is makkelijk te bewerken met uw vinger, maar wilt u er heel precies mee omgaan dan is een kwastje handig om te gebruiken. Om het lichtgevende effect te versterken is het handig om 2 laagjes aan te brengen. Voor dat u uw 2e laagje aan brengt moet, u voor het beste effect, eerst de verf even laten drogen.

Baby blauwe UV verf, gewoon bij De Horeca Bazaar


Omdat we bij De Horeca Bazaar altijd willen vernieuwen in onze feestartikelen en party gadgets, zijn wij zeer trots deze nieuwe kleur toe te mogen voegen aan ons assortiment. Omdat de glow in the dark feesten een steeds groter concept wordt, willen wij uitblinken in ons assortiment en proberen wij altijd nieuwe producten aan u aan te bieden die zorgen voor dat extra 'wauw-effect'. Als u deze baby blauwe UV verf voor 15:00 uur besteld heeft u het morgen in huis ( Nederland & België ).
babyblauwe blacklight verf voor lichaam
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."