De Horeca Bazaar

Blacklight face&body verf 13ml - set van 6 stuks

6 van de blacklight face&body verf kleuren die het hardste lopen, voor de laagste prijs!

Je ziet het steeds vaker: je staat in de club en je ziet iemand voorbij lopen met een gezicht vol gesmeerd met glow in the dark verf. Deze verf is er in allerlei verschillende kleuren en worden dus ook steeds populairder. De neon UV verf zie je vaak bij full moon party's, glow runs en neon party's. Ook zijn ze in het buitenland extreem populair en vaak staat er in de club zelfs iemand die deze UV neon paint professioneel aan kan brengen. Kortom: je kunt niet achterblijven met deze extreem gave trend! Voor de gene die wel houd van een beetje opvallen is dit hét perfecte product!

Wat is de functie van blacklight face&body paint?

Onze blacklight face&body paint heeft in principe twee verschillende functies, in normaal daglicht heeft de UV neon paint een fluoriserend effect vanwege de felle kleuren. Onder UV licht (bijvoorbeeld blacklight) light de UV neon paint op in het donker en geeft een geweldig effect! Voor een nog zichtbaarder effect te creëren kan je er voor kiezen om een dubbele laag aan te brengen, zo licht de verf nóg meer op.
Doordat deze blacklight verf vaak wordt gebruikt in verschillende kleuren hebben wij de zes meest populaire kleuren bij elkaar in een pakket gedaan en bieden we deze aan voor de laagste prijs van Nederland. Geef jij een neon party? Dan kan je ook nog een kijkje nemen naar onze andere glow producten en combineer de neon paint met glowsticks of LED foam sticks voor een nog vetter effect!

Blacklight face&body aanbrengen op de huid

Al onze huid producten zijn uiteraard uitvoerig getest op alle cosmetische eisen de eraan verbonden zijn. De UV neon paint is zelfs verzorgend voor de huid! De UV neon paint is op basis van wax en soepel op de huid. Met blacklight face&body verf worden er vaak hele mooie kunstwerken gemaakt op mensen hun gezicht of lichaam. De Blacklight face&body paint kan makkelijk worden aangebracht vanuit de tube zelf, maar wanneer er misschien wát meer precisie moet bij komen kijken is het wat handiger om eerst wat UV neon paint op je vingertop te doen en daarna aan te brengen op de huid.

Blacklight face&body paint bij De Horeca Bazaar

Onze blacklight face&body paint is van het Britse merk: Paint Glow. Dit merk is wereldwijd marktleider op het gebied van UV glow producten en bieden dan ook de beste kwaliteit. Wij zijn dan ook trots om deze kwalitatieve producten aan te kunnen bieden voor de laagste prijs van Nederland! Wij kopen grootschalig in bij de fabrikant en dat betekend dat we altijd alles direct uit voorraad kunnen leveren. Dus wanneer je vóór 18:00 besteld, heb je het de volgende werkdag in huis!

Meer info
Minder info

Slechts 13 set in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
UV verf kopen goedkoop
UV verf kopen goedkoop

Wij gebruiken cookies

Paintglow - Lakeland Cosmetics
EUR 2030-01-01 13.72
1 10 9.1 2889
10 10