De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV lichtgevende textiel verf 30ml - Neon geel

Ontwerp uw eigen UV glow T-shirt of pet met deze unieke gele UV glow textiel verf!

Full moon feesten en glow in the dark themafeesten worden steeds populairder onder horeca eigenaren en event organisatoren. Er dienen steeds vernieuwende concepten bedacht te worden om het kritische uitgaanspubliek te blijven binden aan uw event of horeca gelegenheid. Het uitgaanspubliek tegenwoordig is verwend, steeds meer feestartikelen en party gadgets worden gebruikt om het publiek te verrassen, te prikkelen en geboeid te houden. Onze rode neon UV textiel verf is de nieuwste hype op het gebied van feestartikelen. Met deze UV textiel verf zijn normale draagtassen, T-shirts en caps om te toveren in unieke merchandise voor uw merk, event of gelegenheid!

Voor wie is de rode neon UV textiel verf?

Zoals gezegd zijn de glow in the dark events de afgelopen jaren erg populair geworden. Bij een glow in the dark event is onze UV lichaamsverf onmisbaar. Maar wilt u nog een stapje verder gaan voor uw gasten; dan komt u uit bij deze vernieuwende rode neon UV textiel verf. Met deze UV verf creëert u uw eigen merchandise of een goedkope en zeer originele manier! Op deze manier kunt u uw merk, event of horecagelegenheid perfect promoten.
De grootgebruikers van onze UV textiel verf zijn dan ook vooral event organisatoren en horeca uitbaters. Wij verkopen de UV verf echter ook al per stuk, dit zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van deze vernieuwende party gadget! Pimp uw tas, cap of kledingstuk met de UV textiel verf om nog meer op te vallen op uw favoriete festival!

Hoe werkt de neon UV textiel verf precies?

Onze UV textiel verf werkt op dezelfde manier als onze UV glow make-up; na het aanbrengen van de UV verf geeft de verf al een zeer opvallend effect in normaal daglicht. De fluorescerende neon kleuren zorgen dat het enorm opvalt. Wanneer u met de uw UV verf in een blacklight of ander UV licht komt, dan creëert een lichtgevend spektakel op uw tas, pet of kledingstuk! Nooit eerder waren de mogelijkheden om unieke kledingstukken te maken zo enorm!

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de UV verf aan op het textiel?

Door de spits toelopende vorm van de tube, is de UV verf op een zeer efficiënte manier aan te brengen op het gewenste textiel. De spits toelopende tube zorgt ervoor dat de UV verf met een hoge nauwkeurigheid op het gewenste textiel aan te brengen is. Door de verf direct vanuit de tube aan te brengen, zorgt u ervoor dat er geen verf verloren gaat bij het proces. Ook zorgt het ervoor dat er zeer nauwkeurige logos, afbeeldingen of teksten te creëren zijn met onze neon UV textiel verf!

UV textiel verf bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar de beste en meest vernieuwende party gadgets en feestartikelen. Daarbij horen uiteraard de beste leveranciers die er te vinden zijn. Voor onze glow in the dark verf en UV make-up zijn we terecht gekomen in Engeland, daar zit wereld meest bekende glow in the dark cosmetica fabrikant! Wij doen altijd direct zaken met de fabrikant van en product en kopen al onze party gadgets enorm grootschalig in. Door direct in te kopen bij de fabrikant schrappen wij de kosten van een tussenhandelaar. Door enorm groots in te kopen creëren we verdere schaalvoordelen. Door beide inkoopvoordelen te combineren, kunnen we altijd de laagste prijs garanderen naar onze relaties toe!
De rode neon UV textiel verf is enorm populair en de populariteit neemt de laatste tijd alleen nog maar toe. Om aan de enorme vraag naar dit product te kunnen blijven voldoen, hebben we de rode UV textiel verf meer dan voldoende op voorraad. Wanneer u het vandaag voor 18:00 uur bestelt, is het de volgende werkdag al in huis!

Slechts 6 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2685
9.1
2685 Beoordelingen
"Top
Snelle levering, zeer tevreden."
4.07