De Horeca Bazaar

UV lichtgevende textiel verf 10ml - Neon geel

Ontwerp uw eigen UV glow T-shirt of pet met deze unieke gele UV glow textiel verf!

Glow in the dark events zijn zeer populair. Iedereen kent de full moon parties en neon events. Unieke feestartikelen en party gadgets zijn noodzakelijk om het uitgaanspubliek te blijven boeien, prikkelen en entertainen. Het publiek wil steeds weer verrast worden. Met deze gele neon UV textiel verf hebben wij de nieuwste aanwinst in huis. Met deze UV verf creëert u unieke, opvallende party merchandise voor uw event of horecagelegenheid tegen een lage prijs.

Voor wie is de gele neon UV tetiel verf bedoeld?


Zoals aangegeven zijn horeca ondernemers en festival organisatoren steeds meer opzoek om zich te onderscheiden van de concurrentie. Dit is heel goed te doen met deze UV textiel verf. U creëert T-shirts, petjes, handtassen, etc met uw eigen merk of logo. Dit is dus ook een echte festival gadget. Festival organisatoren, maar ook horeca eigenaren, zijn dan ook de absolute grootgebruikers van deze neon UV textiel verf.
Daarnaast is de verf ook erg geliefd bij winkeliers. Wij verkopen de UV textiel verf ook in blister verpakkingen aan winkeliers.
Tot slot bieden wij de UV textiel verf bewust per stuk aan. Op deze manier is het product ook beschikbaar voor de particulier en kunt u met uw uniek gemaakte kledingstuk naar uw favoriete festival!

Hoe werkt de gele neon UV verf precies?


Deze gele neon UV verf heeft eigenlijk een dubbele functie. Ten eerste geeft de neon verf een zeer felle, bijna fluorescerende, kleur in regulier daglicht. Na het aanbrengen van de verf op het gewenste textiel, heeft de verf dus al een opvallend effect wanneer u het in normaal licht ziet. Echter wanneer de UV verf in aanraking komt met een blacklight of ander UV licht; dan is de verf een ware eyecatcher! Uw aangebrachte tekst of tekens geven een geweldig glow in the dark effect! Deze UV verf is speciaal gemaakt om goed te hechten op textiel.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de neon verf aan op textiel?


Met deze vraag is al rekening gehouden in het productie proces. De tube van de UV verf heeft een zeer spits uiteinde waardoor de verf direct vanuit de tube, aangebracht kan worden op het gewenste textiel. Door de spitse punt gaat er geen UV verf verloren en kunt u zeer efficiënt uw tekeningen aanbrengen op tassen, caps of bijvoorbeeld T-shirts!
Het spitse uiteinde is ook gemaakt om teksten of tekeningen nog gedetailleerder aan te kunnen brengen.
Al met al is de tube dus zo ontworpen dat u zeer praktisch en efficiënt te werk kunt gaan!

Gele neon UV verf bij De Horeca Bazaar!


Wij zijn altijd zoekende naar de beste fabrikanten voor onze producten. Alleen de beste kwaliteit en de beste fabrikanten zijn goed genoeg. Voor deze neon UV verf zijn we na een lange zoektocht uitgekomen bij een Engelse fabrikant die wereldleider is op het gebied van glow in the dark cosmetica.
Ook het inkoopproces verloopt altijd via een duidelijke route. Wij kopen enkel in bij fabrikanten. Hierdoor schrappen wij tussenhandelaren uit de keten en kunnen we de kosten laag houden. Door dit te combineren met het inkopen van zeer grote hoeveelheden, creëren wij dubbele inkoopvoordelen. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat wij altijd en voor al onze producten de laagste prijs kunnen garanderen aan onze relaties.
Naast de laagste prijsgarantie garanderen wij ook dat onze producten op voorraad zijn. De enorme populariteit van deze gele neon UV textiel verf zorgt ook voor een enorme vraag naar dit product. Om ten alle tijden aan deze vraag te kunnen voldoen; houden wij meer dan genoeg voorraad aan.Wanneer u de UV verf vandaag voor 15:00 uur besteld, heeft u het de volgende dag al in huis!
glow verf Kledingverf katoenverf
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."