De Horeca Bazaar

UV lichtgevende haarmascara - Neon green

Fluorescerende neon UV haarmascara; om je party outfit compleet te maken!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar vernieuwende party gadgets die een toegevoegde waarde hebben voor de sfeer en beleving binnen horecagelegenheden, festivals en andere events. Daarbij kijken wij altijd uitermate kritisch naar de fabrikant van een bepaald product. Zo ook bij deze neon groene UV glow haarmascara. Geproduceerd in Engeland en volledig cosmetisch gekeurd. Wij zijn dan ook erg blij dat we deze vernieuwende party gadget op hebben kunnen nemen in ons assortiment!

Wie gebruikt deze fluorescerende neon UV haarmascara?

De grootgebruikers van de UV haarmascara zijn vooral de festivalorganisatoren en horeca eigenaren. Tegenwoordig zijn de concepten gebaseerd op het "glow in the dark" thema ontzettend populair. Denk daarbij aan al de full moon parties, glow runs, paint parties en andere glow avonden. De vraag naar deze UV producten is dan ook ontzettend groot. Steeds vaker wordt de neon UV haarmascara ook grootschalig ingekocht door winkeliers. Wij hebben speciale displays om verkoop in winkels te stimuleren.
Nu hebben we het gehad over partijen die onze neon UV haarmascara grootschalig inkopen. We bieden dit nieuwe UV product echter al aan vanaf een tube. Hierdoor is de groene UV haarmascara ook verkrijgbaar voor het uitgaanspubliek dat net wat meer op wil vallen dan de rest!

Hoe werkt de groene neon UV haarmascara?

De UV haarmascara heeft een 2-in-1 functie. De fluorescerende neon haarmascara geeft al een extreem fel en kleurrijk effect in regulier daglicht en is daarmee al een eyecatcher op zichzelf. De echte magie ontstaat echter wanneer je met de UV haarmascara in het haar, in aanraking komt met een Blacklight of ander UV licht. Dan veranderd de fluorescerende groene neon kleur in een lichtgevende groene oase. Een effect dat je nooit eerder gezien hebt en ongeëvenaard is door de concurrentie!

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

UV haarmascara; hoe breng ik het aan op mijn haar?

Erg eenvoudig! Vanwege het borsteltje (zoals bekend van normale mascara) is de UV haarmascara erg makkelijk aan te brengen op het haar door middel van het borsteltje door het haar te strijken. U kunt werken met verschillende laagjes om het neon UV effect te versterken.
Er zit ook nog een verschil wanneer u de UV haarmascara aanbrengt op blond haar of op donker haar. Op blond pakt dit UV product eerder en makkelijker dan op donker haar. Op donker haar is het verstandig om de UV haarmascara in meerdere laagjes aan te brengen voor een goed resultaat. Ten slot is het ook aan te raden om de UV haarmascara eerst op een klein deel van het haar te testen, het valt voor iedereen net weer wat anders uit. Vooral mensen met geblondeerd haar, erg droog of gebroken haar is het verstandig om eerst de uitwerking op het haar te testen.

Groene UV haarmascara bij De Horeca Bazaar!

Zoals gezegd bekijkt De Horeca Bazaar zeer nauwkeurig met wie zij zaken doet. Wij doen altijd enkel zaken met de bron, de fabrikant van een product. Dit zorgt ervoor dat er geen tussenschakels in het proces zitten (groothandels) waardoor de prijs flink opgehoogd wordt. Naast het feit dat wij dus alle tussenhandelaren er tussenuit snijden, kopen we ook al onze producten zeer grootschalig in. Dit zorgt er weer voor dat we nog eens extra schaalvoordelen creëren. Door deze dubbele inkoopvoordelen kunnen wij altijd de laagste prijs op onze feestartikelen en party gadgets garanderen! Zo dus ook met deze groene neon UV haarmascara!
De vraag naar onze UV glow producten is enorm. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, zorgen we altijd dat we meer dan voldoende groene neon UV haarmascara op voorraad hebben.

Meer info
Minder info

Slechts 2 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

UV groene lichtgevende haarmascara
UV groene lichtgevende haarmascara
UV lichtgevende haarmascara groen
UV lichtgevende haarmascara groen

Wij gebruiken cookies

Moon Creations
EUR 2030-01-01 4.78
1 10 9.1 2906
9 10