De Horeca Bazaar

UV glow Nagellak - geel

Prachtig lichtgevende glow nagellak voor ieder event!

Beleving is het toverwoord in onze huidige uitgaanswereld. Steeds vaker zien we dat er themafeesten georganiseerd worden in de horeca of dat er speciale festivals ontstaan. Gasten willen constant geprikkeld worden, het kan bijna niet gek genoeg. Tegenwoordig zien we erg veel glow in the dark themafeesten, full moon parties of neon color runs. Dit zijn relatief goedkope concepten (tov het boeken van dure DJs) wat enorm populair is onder het uitgaanspubliek. Bij een glow in the dark themafeest mag onze UV glow nagellak absoluut niet ontbreken!

Neon UV glow nagellak voor full moon parties, glow in the dark events, etc.


Wij richten ons voornamelijk op horeca en evenementen. Dat zijn dan ook de grootafnemers van deze gele neon UV glow nagellak. Zij kopen dit in om een extra dimensie te geven aan hun halloween feest, glow in the dark event, full moon party of gewoon een avond om het publiek nog meer te entertainen. Naast horeca en evenementen kopen ook steeds vaker de retailers onze UV make-up of glow in the dark verf grootschalig in om vervolgens door te verkopen in de winkel.
Uiteraard is de UV glow nagellak ook erg in trek bij het uitgaanspubliek zelf. Door onze staffelprijzen maken wij het mogelijk om onze neon UV nagellak al met een potje te kopen. De UV glow nagellak maakt uw festival outfit echt compleet!

Hoe werkt deze gele neon UV glow nagellak precies?


De gele neon UV nagellak is zeer makkelijk aan te brengen op de nagels met behulp van het aanbreng kwastje. Laat de UV nagellak goed drogen voordat u ergens tegenaan komt met uw vingers. De neon kleur van de UV nagellak geeft al een zeer mooi effect in normaal daglicht. Echter licht de nagellak prachtig op wanneer het in aanraking komt met een UV licht of ander type Blacklight! U bent dan letterlijk het lichtpuntje tijdens het event!

UV make-up en glow in the dark verf met de laagste prijsgarantie!


De Horeca Bazaar biedt u niet alleen het breedste assortiment aan belevingsproducten, wij bieden deze feestartikelen ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs! Onze neon UV make-up en glow in the dark verf wordt geproduceerd in een fabriek in Engeland, wij doen direct zaken met deze fabriek. Hierdoor werken wij dus nooit met tussenhandelaren, hierdoor blijft er speling in de marges die wij vervolgens weer terug kunnen laten vloeien naar onze relaties. Op deze manier kunnen wij altijd de laagste prijs blijven garanderen. Daarnaast kopen wij de neon UV make-up en glow in the dark verf zo enorm grootschalig in, dat we onze glow in the dark feestartikelen altijd uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunnen we u ook onze 24-uurs service garanderen! Vandaag uw neon UV make-up of glow in the dark verf kopen = de volgende dag al bij u in huis!
nagellak geel full moon party
1 10 1344
9.1
1344 Beoordelingen
"TOP
Besteld en snel geleverd."